TARJOUS

 • 3,5 h hemmotteluhoitopaketti sis. kasvo-, jalka- ja käsihoidon 89 € (arvo 209 €)
  – säästä 57 %
 • 5 h Deluxe hemmotteluhoitopaketti sis. kasvo-, jalka- ja käsihoidon sekä geelilakkauksen ja huoltokerran 119 € (arvo 254 €)
  – säästä 53 %

Kaipaatko kokonaisvaltaista hemmottelua arjen keskelle? Abby’s Beauty Helsingin Punavuoressa tarjoaa nyt 3,5 tai 5 tunnin hemmottelupaketit huippuedulliseen hintaan. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi ihanalla hemmottelulla, jonka jälkeen olo on rentoutunut.

3,5 tunnin hemmottelupaketti sisältää kasvohoidon, jalkahoidon sekä ihanan käsihoidon. Kasvohoito sisältää ihoanalyysin, täydellisen ihonpuhdistuksen joko mekaanisesti ja/tai ultraäänipuhdistuksella riippuen ihon kunnosta, kasvojen kuorinnan sitruunamaljaöljyllä ja vihreällä tattarilla, kasvojen aromiöljyhieronnan sekä kasvonaamion. Jalkahoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja viilaamisen, kovettumien poiston sekä varpaankynsien perus- tai geelilakkauksen mieleiselläsi värillä. Jalkahoito viimeistellään kevyellä hieronnalla ja kosteuttavalla voiteella. Käsihoito sisältää manikyyrin, geeli- tai peruslakkauksen, kevyen hieronnan ja loppuvoiteen.

5 h Deluxe hemmotteluhoito sisältää yllämainittujen lisäksi n. 4 viikon päästä suoritettavan geelilakkauksen huoltokäynnin, jossa vanha lakkaus poistetaan, tehdään manikyyri ja laitetaan uusi lakkaus. Paketin hoidot on mahdollista käyttää yhdellä (lukuunottamatta huoltokäyntiä) tai useammalla kerralla.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ABBY’S BEAUTY

Abby’s Beauty on uusi kauneushoitola Helsingin Punavuoren sydämessä. Laajasta palveluvalikoimasta löydät muun muassa erilaisia kasvohoitoja, jalkahoitoja ja hierontoja. Hoitolassa sinua palvelee Sky-opistosta vuonna 2019 valmistunut kosmetologi Abby, joka haluaa saada asiakkaat tuntemaan olonsa itsevarmaksi tarjoamalla laadukkaita hoitoja juuri asiakkaiden toiveiden mukaan. Abby’s Beauty pitää huolen siitä, että asiakas lähtee hoitolasta hymy huulillaan! Tutustu Abby’s Beautyyn lisää yrityksen verkkosivuilla.

DIILIÄ MYY

Abby’s Beauty
Punavuorenkatu 2 (sisäänkäynti kukkakaupan läpi)
00120 Helsinki
Puh: 040 842 3957
Y-tunnus: 3165006-5
Yrityksen sivut

Katso myös muita Kauneus-kategorian diilejä