TARJOUS

  • 120 min hemmottelupaketti, sis. kasvohoidon ja kuumakivihieronnan 68 € (arvo 250 €)

Täysivaltainen, koko kehosi huomioon ottava 120 minuutin hemmottelupaketti ei takuulla jätä kylmäksi! Kiireetön hemmottelu rentouttaa jo pelkällä ajatuksella siitä, että hoito ei tunnu loppuvan  kesken ennen aikojaan, sillä hemmotteluusi perehdytään perustavanlaatuisesti! Salon Laveena hemmottelee sinua päästä varpaisiin tarjoamalla nyt tämän uskomattoman ihanalta kuulostavan 120 minuutin hemmottelupaketin!

Paketti sisältää tunnin kasvohoidon ja tunnin kuumakivihieronnan. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kaksoiskuorinta, kasvohieronta, japanilainen kasvonaamio sekä kosteuttavat hoitovoiteet kasvoille ja silmänympärysiholle. Kasvohoito toteutetaan GloTherapeuticsin ja Mitomon laadukkailla ammattitason tuotteilla. Kuumakivihieronta toteutetaan puolestaan vedessä lämmitetyillä vulkaanisilla basalttikivillä, jotka säilyttävät lämmön luovuttaen sitä ihollesi tasaisesti hoidon aikana. Kivien miellyttävä lämpö rentouttaa lihasten kireyksiä, helpottaa yleistä jännittyneisyyttä, sekä parantaa kudosten aineenvaihduntaa. Lämmöllä on rentouttava, mieltä rauhoittava ja stressiä lievittävä vaikutus.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto, paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 551 3544 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON LAVEENA

Salon Laveena on Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva kauneushoitola, jonka repertuaariin kuuluvat klassisen ja kuumakivihieronnan lisäksi monipuolinen valikoima kaunedenhoitopalveluita.  Näihin lukeutuvat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot. Käy tutustumassa Salon Laveenan työnäytteisiin Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Salon Laveena
Jääkärinkatu 3
00150 Helsinki
Puh. 046 551 3544
Y-tunnus: 26458386
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin kaupunkisi hemmottelutarjouksiin!