TARJOUS | Breathe & Release Hengitystyöskentely | Helsinki, Ruskeasuo

 • Breathe & Release Hengitystyöskentely yksilöhoito 40 € (arvo 80 €)
  – Säästä 50 %
 • Breathe & Release Hengitystyöskentely ryhmässä 15 € (arvo 30 €)
  – Säästä 50 %

Breathe & Release Hengitystyöskentely edulliseen hintaan! Voit valita toiveidesi mukaan joko yksilöhoidon tai ryhmätyöskentelyn. Hengitystyöskentely toteutetaan Taikavoimien tilassa parittomien viikojen maanantaisin klo 12-20 (päivällä yksilötyöskentelyä, illalla ryhmä) ja parillisten viikkojen torstaisin klo 16-20 (joko ryhmä tai yksilö). Hengitysharjoitus kestää tunnin, joka sisältää 45 min aktiivista hengitystä ja 15 min rentoutusta. Tapaamiseen on varattu aikaa kaksi tuntia, jotta aikaa jää myös alku- ja loppukeskusteluille.

Hengitystyöskentely

Hengitys on silta fyysisyyden ja henkisen aspektin välillä. Hengitys kulkee mukana koko elämän, syntymän hetken ensimmäisestä henkäyksestä kuolemaan viimeiseen hengenvetoon. Hengityksen avulla voidaan hallitusti kohdata elämän traumaattisia kokemuksia. Tunteita, varjoja ja traumoja voi olla mahdollista tuoda lempeästi tietoisuuteen tarkasteltavaksi. Hengitys on myös vahvasti yhtä elämänenergian kanssa, ja kuoleman koittaessa elämänenergia pakenee, samoin hengitys.

Hengitystyöskentely on kehollinen työskentelymuoto, jota on vaikea sanallistaa riittävän hyvin. Tervetuloa kokeilemaan hengitystyöskentelyä ja pääset itse kokemaan sen voiman. Ammattilainen ohjaa hengitystä ja energiaa koko työskentelyn ajan.

Alla palautetta hoidosta:

”Merja osasi ohjata niin lempeästi ja herkästi minua lukien, että olo oli kaiken aikaa turvallinen ja mieli kyllä tyhjeni, niin syvää yhteyttä itseeni en ole ehkä koskaan kokenut. Sanat eivät riitä kuvaamaan sessiota. Se on vain sellainen, joka pitää itse kokea”
Taija, yksilöhengitysharjoitus

”Kävin viime viikolla Merjan ryhmähengityshoidossa ja kokemus oli huikea. Hengityksen ja hoidon aikana käsittelin traumaani, jonka purkaminen on ollut viime aikoina pinnalla. (Hengityksen jälkeen) ahdistus oli lieventynyt pois ja koin sellaista rauhaa, jota en edes tiennyt olevan olemassa!”
-Henna-Mari, Taikavoimien tilassa tehty ryhmähengitysharjoitus

hengitysharjoitus

Kuva:Merja Kallunki

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika puhelimitse numerosta 040-0316541 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Taikavoimissa

MERJA KALLUNKI – TAIKAVOIMAT

Taikavoimat on Helsingin Ruskeasuolla sijaitseva tietoisuuden nostamisen kollektiivi, media, markkinointitoimisto ja fyysinen tila. Kollektiivista löydät puhdassydämisiä ammattilaisia. Kollektiivin tarkoituksena on olla kokonaisvaltaisen fyysisen, henkisen ja psyykkisen terveyden puolestapuhuja. Missiona on olla yhdessä enemmän ja tuoda yhteen eri alojen osaajien voimat. Yritys järjestää erilaisia workshoppeja, luentoja ja verkostoitumistapahtumia.

DIILIÄ MYY

Merja Kallunki – Taikavoimat
Mannerheimintie 162
00280 Helsinki
Y-tunnus: 3188759-9
Yrityksen sivut
Katso kaikki hyvinvointidiilit