TARJOUS

 • Henkilöauton käsinpesu ja kovavahaus 49 € (arvo 120 €)
  – säästä 59 %
 • Henkilöauton käsinpesu, kovavahaus sekä penkkien pesu 69 € (arvo 180 €)
  – säästä 62 %

Henkilöauton käsinpesu voi olla aikaa vievää, ja kovavahauksen itse teettäminen voi olla haastavaa puuhaa. Siitä huolimatta on auton maalipintaa tärkeää hoitaa säännöllisesti pesulla ja vahauksella, jotta auton maalipinta pysyy kestävänä ja kiiltävänä. Huolellisesti hoidettu maalipinta takaa myös helpoimman ja halvimman ruostesuojan!

Henkilöauton käsinpesu ja kovavahaus sisältää käsinpesun shampoolla, sekä kovavahauksen. Kovavahaus antaa antaa autollesi upean kiillon ja suojaa muun muassa tiesuolalta, sekä maalipintaa vahingoittavalta auringonvalolta. Vahauksella saadaan täytettyä auton maalipinnan pieniä naarmuja ja näin maalipinnalle saadaan aikaan syvä kiilto korostaen auton omaa väriä. Tämän diilin myötä säästät aikaa jättämällä autosi pesun ammattilaisille, joiden huolellisesti teettämän vahauksen ansiosta autosi ulkopinta pysyy kiiltävänä usean viikon ajan!

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Tarjous koskee henkilö- ja maastoautoja
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 040 7025 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Huomioithan, että puhelu on maksullinen
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

BETTAHAR DETAILING

Oletko etsinyt laadukasta autofiksaamoa Turusta? Jos vastasit kyllä, niin Bettahar Detailing on vastaus toiveisiisi. Työntekijöille autonhoito ei ole pelkkää työtä, vaan intohimoinen harrastus. Henkilökunta on suorittanut alan koulutukset ja kehittävät osaamistaan jatkuvasti. Käytössä on ainoastaan korkealaatuisia pesuaineita sekä työvälineitä, joten voit luottaa aina laadukkaaseen työn jälkeen. Bettahar Detailing on erikoistunut autojen maalipinnan käsittelyihin, sekä sisätilan fiksekseihin. Bettahar on myös valtuutettu Nanolex -asennuspiste ja Autoglym -käsittelypiste. Anna ammattilaisen luotettavasti ylläpitää autosi kuntoa! Tutustu Bettehar Detailingiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Bettahar Detailing
Itäkaari 28
20750 Turku
Puh: 040 040 7025
Y-tunnus: 3284368-6

Yrityksen sivut

LOPPUUNMYYTY!

Tarkastele alueesi muita autodiilejä!