TARJOUS

  • Henkilöauton käsinpesu, kevytvahaus, imurointi, mattojen ja ovenvälien puhdistus 20 €

Siisti Autopesulalta nyt henkilöauton käsinpesu, kevytvahaus, imurointi, sekä mattojen ja ovenvälien puhdistus huikeaan kahdenkymmenen euron hintaan! Tämä uskomattoman edullinen diili saa sinut kyseenalaistamaan, miksi et vain aina ole vienyt autoasi Siisti Autopesulan hellään huomaan. Säästä jatkossa aikaasi muihin arjen askareisiin, ja anna sillä aikaa ammattilaisten pitää huolta autosi siisteydestä.

Täydellisen puhdas auto niin ulkoa kuin sisältä maksimoi ajonautinnon, ja hellävaraisen käsinpesun jälkeen toteutettava kevytvahaus pitää autosi maalipinnan suojassa ulkoisilta haitoilta. Säännöllinen vahaus edesauttaa pinnan suojausta muodostaen suojaavan kerroksen, joka ehkäisee lian tarttumista ja suojaa UV-säteilyltä. Tämän lisäksi vahaus tekee jatkossa auton pesemisestä helpompaa likojen irrotessa pinnasta vähemmällä vaivalla. Säännöllinen sisäpuhdistus pitää tekstiilit siisteinä ja sisäilman raikkaana. Kaikenkattava auton pesu- ja siivouspaketti tekee autostasi kuin uuden. Hoitamalla autoasi kohennat omaa käyttökokemustasi ja säilytät samalla paremmin autosi arvon!

Tutustu myös Siisti Autopesulan diili kovavahaukseen tästä!

EHDOT

  • Käytettävissä vain Lampputien toimipisteellä
  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Tarjous ei sisällä eläinten karvojen poistoa
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 981 4911 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

SIISTI AUTOPESULA

Helsingin Suutarilassa sijaitsevasta Siisti Autopesulasta saat autopesut aina ammattitaidolla ja luotettavasti. Henkilökunta pesee autosi aina hellävaraisesti, tehokkaasti sekä edullisesti, joten miksipä edes harkita auton vientiä konepesuun? Yrityksen palveluihin lukeutuu myös muun muassa renkaiden säilytystä, sekä auton huoltopalveluita. Ehkä myös jotakin muuta? Siisti autopesula tekee paljon muutakin, sinun tarvitsee vain kysyä! Anna siis ammattilaisen pitää hyvää huolta autostasi ja ota itse sillä aikaa vaikka kuppi kahvia.

Auton puhtaus on tärkeää, ja siinä Siisti Autopesula voi auttaa sinua. Toiminnan kulmakivi on palvella positiivisuudella ja piristää päivääsi iloisuudella. Siisti Autopesulassa palvelu lähtee aina sydämestä!

DIILIÄ MYY

Siisti Autopesula
Lampputie 12, halli 67
00750 Helsinki
Puh: 044 981 4911
Y-tunnus: 2709589-8
Yrityksen sivut

Muutakin auton huoltoa vailla? Kurkkaa tästä kaikki autoilutarjouksemme!