TARJOUS | Hierontahoito valinnan mukaan | Vantaa, Rajakylä

 • 75 min hierontahoito valinnan mukaan 45 € (arvo 91 €)
  – säästä 51 %
 • 3 x sarjakortti 60 min hierontaan, sis. eteerinen öljy 139 € (arvo 198 €)
  – säästä 30 %

Hieroja Marja K tarjoaa rentouttavat hieronnat edulliseen hintaan! Valitse mieleisesi paketti ja anna ammattilaisen rentouttaa lihaksesi. Valittavana olevat hoidot:

75 min kuumakivihieronta  ja päähieronta

Rentouttava kuumilla kivillä sekä klassisin hieronta ottein tehtävä koko selän käsittely ja jännitystä poistava niska-hartiapäähieronta saa arkihuolet katoamaan ja mielen virkistymään.

Tässä hoidossa hierotaan koko selkä klassisin ottein, niska-hartia ja pään alue, käsitellään korvan akupisteet ja purentalihakset pinnallisesti. Lämpimillä basalttikivillä tehtävä syväkudoksia rentouttava hieronta auttaa lievittämään jännitystä, helpottaa lihasjäykkyyttä ja lisää verenkiertoa. Yhdessä säännöllisen hieronnan kanssa tämä hoito tarjoaa runsaasti etuja, mukaan lukien: Helpotusta krooniseen kipuun, vähentynyt stressi ja jännitys, parempi liikkuvuus ja joustavuus, parempi verenkierto, apua unettomuuteen. Päähieronta on hellävarainen hierontatekniikka ja hoito vapauttaa kireyttä, helpottaa migreeni- ja päänsärkykipua, vähentää stressiä, edistää rentoutumista, parantaa verenkiertoa pään ja kaulan alueella. Korvissa on akupisteiden lisäksi paljon hermopäätteitä, joiden hierominen rentouttaa ja aiheuttaa hyvänolon tuntemuksia. Hieromalla korvia aktivoidaan siis myös aivojen välittäjäaineita, jotka stimuloivat kehon parannusmekanismeja ja tästä on hyötyä koko kehon toiminnalle. Lämmitä ja rauhoita kehoasi tällä hieronnalla, halusitpa sitten helpottaa kroonista lihasjännitystä tai vain rentoutua täysin.

75 min energeettinen jäsenkorjaus ja hieronta

Hoito alkaa koko selän hieronnalla. Energeettisessä jäsenkorjauksessa mitataan kehon virheasennot ja korjataan ne energiahoitomenetelmällä. Virheasento kertoo siitä, että kaikki ei toimi optimaalisesti sillä kehon alueella. Keho pyrkii aina korjaamaan virheasennot itse, mutta jos alue on jostakin syystä mennyt tukkoon tai oma energiakierto alueella on liian vähäistä, keho ei jaksa korjata sitä. Virheasennon korjaamisessa pyritään vahvistamaan aluetta ja korjaamaan omaa energiakiertoa, jotta kudokset ja solut lähtevät uusiutumaan ja koko alue lähtee korjaamaan itse itseään.

Fyysisen kehon jälkeen hoidetaan energiakehoa, mikä on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän vahvistamisessa. Tämä hoito tehdään ilman kosketusta.

Perusturvallisuuden tunnettamme heikentävät asiat, kuten työhön, rahaan, perheeseen tai lapsuuteen liittyvä stressi varastoituu monesti lantion ja alaselän alueelle. Omaan voimaan liittyvät asiat, kuten rajojen asettaminen, varastoituvat pallean alueelle. Rakkauden tunteet liittyvät sydämen alueelle siinä missä itseilmaisu liittyy kurkun alueelle.

Hoidon jälkeen olo voi olla rentoutunut, energinen tai kivuton, riippuen kehon tilanteesta. Joskus voi tulla puhdistumisoireita, minkä vuoksi onkin tärkeää ottaa hoitopäivä kevyemmin ja juoda riittävästi vettä. Hoitoon voi tulla rennoissa vaatteissa, joissa on miellyttävä olla koko hoidon ajan.

3 x sarjakortti 60 min hierontaan, sis. eteerinen öljy

Pääset nauttimaan 3 x 60 minuutin hieronnasta eteerisellä öljyllä. Pitempiaikaiseen kireyteen tai stressiin sarjahoito on tehokkaampi ja hyödyllisempi. Hieronta lievittää kipuja, lisää liikkuvuutta, edistää nestekiertoa sekä vähentää stressiä. Kehon asento muuttuu paremmaksi ja olokin kohentuu. Hieronta voi pitää sisällään esimerkiksi koko selän, niskan sekä hartijoiden käsittelyn ja mobilisointia, fasciskäsittelyä sekä triggerpistekäsittelyä tarvittaessa. Hieronta toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesi joko klassisella- tai urheiluhieronnalla. Hierontakerrat on käytettävä 3 viikon kuluessa ensimmäisestä käynnistä.

Lisapalveluna voit valita kuumat kivet tai tenshoito 5,00 € hintaan. Valitse varatessa lisätuote ja merkitse lisätietoihin offerillakoodin lisäksi

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Lahjakortti on käytettävissä ma-pe klo 9-15 välisenä aikana. Muina aikoina peritään 10 € lisämaksu joka maksetaan paikan päällä
 • Sarjakortin hierontakerrat on käytettävä 3 viikon kuluessa ensimmäisestä käynnistä
 • Vain Hieroja Marja K:n uusille asiakkaille
 • Hoitolan tiloissa saattaa olla koira (ei hoitohuoneessa, allergikon kuitenkin hyvä ottaa huomioon)
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Marja K:n ajanvarausjärjestelmästä ja kirjoita Lisätiedot-kenttään ”offerilla” ja Offerilla-lahjakorttisi koodi
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalla

HIEROJA MARJA K

Hieroja Marja K tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita Vantaan Rajakylässä. Valikoimasta löytyy klassista ja urheiluhierontaa (tens, dryneedling, kinesioteippaus), kuumakivi- ja päähierontaa sekä vyöhyketerapeuttista hierontaa. Energiahoidoista ovat saatavilla muun muassa reikihoito, kvanttihypnoosi ja energeettinen jäsenkorjaus. Koulutettu Hieroja Marja K on suorittanut muun muassa hierojan ammattitutkinnon, urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon sekä vyöhyketerapian perusteet. Löydät Hieroja Marja K:n myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Hieroja Marja K
Pyörätie 50 C 9
01280 Vantaa
Y-tunnus: 2785420-9
Yrityksen sivut

Katso myös muut Hyvinvointi-diilit