TARJOUS

  • Hiustenleikkaus, pesu ja föönaus 29 € (arvo 65 €)

Hiustenleikkaus, pesu ja föönaus ammattitaitoisessa kampaamossa, miltä kuulostaisi? Tässä se on, juuri kun hiuksesi sitä eniten kaipaavat! Diili, jonka avulla karistat talven kuivattamat latvat, ja saavutat uuden ilmeen edessä häämöttävän kevään kunniaksi.

Hiustenleikkaus
Leikkaus suunnitellaan aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa yhdessä. Jos et itsekään tiedä, mitä haluaisit, tai minkälainen tyyli sinulle sopisi, voit huoleti luottaa Le Gallin taidokkaiden hiusstylistien auttavan sinua löytämään juuri sinun kasvojasi ja olemustasi korostavan hiusmallin. Leikkaus suunnitellaan huomioiden myös hiustesi väri, jolloin lopputuloksesta saadaan harmoninen kokonaisuus. Kampaamosta saat lisäksi aina uusia vinkkejä hiustenleikkauksen, sekä viimeistelyn suhteen, jotta hiuksesi näyttäisivät arjessakin aina viimeistellyiltä.

Muotoon leikkauksen tai latvojen lyhentämisen lisäksi hiukset pestään laadukkaita kampaamotuotteita käyttäen, ja hiukset viimeistellään uutta leikkaustasi korostavalla föönauksella. Le Gall tarjoaa parasta palvelua, sekä viihtyisän asiakaskokemuksen, sillä kyseessä on kampaamo, jossa uskallat hetkeksi hellittää.

Le Gall Hair kampaamo
Kuvat: Le Gall Hair

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Vain Le Gall Hairin uusille asiakkaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 09 3540 1182 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä parturi-kampaamossa

LE GALL HAIR

Le Gall Hair on korkeatasoinen hyvän olon parturi‐kampaamo, jossa ammattitaito on huipussaan. Parhaat mahdolliset työkalut, sekä asiakkaidensa toiveita kunnioittava henkilökunta varmistavat sen, että lähdet parturi‐kampaamosta juuri sellaisena, kuin olet aina toivonut olevasi.

Kampaamo sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Töölössä Mannerheimintiellä, Crown Plazan rakennuksessa. Tutustu yritykseen ja sen upeisiin työnäytteisiin lisää Facebookissa ja Instagramissa. Le Gall Hair kuuntelee sinua ja tarjoaa parhaat parturi-kampaamo palvelut sinulle!

DIILIÄ MYY

Le Gall Hair
Mannerheimintie 50
00260 Helsinki
Puh: 09 3540 1182
Y-tunnus: 1722111-7
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin tarjolla oleviin kampaamodiileihimme!