Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 40 min vyöhyketerapia 25 € (arvo 45 €)

Hoitohuone Ihana Energia tarjoaa nyt uusille asiakkaille 40 min vyöhyketerapian tutustumishintaan. Vuosituhansia vanha hoitomuoto perustuu jaloissa sijaitsevien elinten ja kehonosien heijastekohtien käsittelyyn. Näin voidaan tukea kehon toimintoja ja hoitaa monenlaisia epätasapainoja. Lue lisää hoidosta ja hoitokohteista alta.

Vyöhyketerapian tarkoituksena on hieromalla poistaa jalassa olevia kipeitä kohtia sekä niissä olevaa arkuutta ja sitä kautta hoitaa itse kohde-elimessä oleva häiriö. Vyöhyketerapian tärkein vaikutuskanava on hermosto. Vyöhyketerapialla voidaan tukea kehon elimiä ja toimintoja, vaikkei mitään terveydellistä vaivaa ole. Mikäli asiakas puolestaan kärsii terveyshaasteita, voidaan vyöhyketerapialla hoitaa monenlaisia vaivoja – päämääränä kehon automaattinen hakeutuminen kohti tasapainon tilaa. 

Hoidolla saadaan apua mm.
– tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin
– verenkierron ongelmiin
– ruoansulatukseen
– hormonitoimintaan
– immunipuolustukseen

Huomioithan, että monet vyöhyketerapialla hoidettavat vaivat ovat sellaisia, että niiden hoitamisessa hoidetaan kokonaisvaltaisesti koko keho esim. migreenissä ei hoideta pelkästään päätä ja pään aluetta.

Hoitoa ei voi suorittaa mikäli asiakkaalla on syöpä, voimakkaita mielenterveydenhäiriöitä (skitsofrenia, psykoosi), tehty elinsiirtoja, sydämen tahdistin, kuumetta, tulehdus, verisuoniproteeseja, päihtymistila, krapula, ollut suuria leikkauksia lähiaikoina tai jos hoidettava on raskaana (ensimmäiset 3 kk).

Katso myös Hoitohuone Ihana Energian intialaisen päähieronnan tarjous.

EHDOT

  • Vain Hoitohuone Ihana Energian uusille asiakkaille
  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen voimassaolon päättymistä
  • Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOHUONE IHANA ENERGIA

Hoitohuone Ihana Energia tarjoaa luontaishoitoja hyvinvointiasi varten! Luontaishoitojen pyrkimyksenä on tukea ja edistää elimistön omaa paranemiskykyä luonnonmukaisilla keinoilla, jotka eivät häiritse elimistön normaalia toimintaa. Tarjolla on erilaisia luontaishoitoja, kuten vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, psycho zonea, reikiä, metamorfista hierontaa, kuumakivihierontaa sekä raindrop-hoitoa. Tutustu Hoitohuone Ihana Energiaan ja yrityksen perustajaan hoitolan verkkosivuilla!

DIILIÄ MYY

Hoitohuone Ihana Energia
Puh: 044 030 5740
Y-tunnus: 1641427-5
www.hoitohuone-ihana-energia.webnode.fi

TOIMIPISTEIDEN OSOITTEET

Pitkäniemenkatu 24
33330 Tampere

Kauppakatu 12 (Kauneuskeskus Pumpulin toimitilat)
33210 Tampere