Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 90 min rentoutushoito 59 € (arvo 130 €)

Ota hetki aikaa itsellesi! Hoitohuone Ihana Energia tarjoaa nyt täydellisen rentoutushoidon 55 % alennuksella. Hoito sisältää pitkän jalka-, pää- ja kasvohieronnan, lämpöpakkauksen selkään sekä lämpimät pyyheliinat jalkoihin pää- ja kasvohieronnan ajaksi. Jalka-, pää- ja kasvohieronnassa käytetään eri tekniikoita keskittyen erityisesti rentouttamaan kokonaisvaltaisesti kehoa. Rentoutushoidon avulla pääset hetkeksi irti arjen kiireistä ja mahdollisesta stressistä! Hoitopakettiin kuuluu lisäksi vapaavalintainen 2 ml näytepullo eteeristä öljyä. Rentoutushoidon kesto on yhteensä noin 90 minuuttia.

EHDOT

  • Vain Hoitohuone Ihana Energian uusille asiakkaille
  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOHUONE IHANA ENERGIA

Hoitohuone Ihana Energia tarjoaa luontaishoitoja hyvinvointiasi varten! Luontaishoitojen pyrkimyksenä on tukea ja edistää elimistön omaa paranemiskykyä luonnonmukaisilla keinoilla, jotka eivät häiritse elimistön normaalia toimintaa. Tarjolla on erilaisia luontaishoitoja, kuten vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, psycho zonea, reikiä, metamorfista hierontaa, kuumakivihierontaa sekä raindrop-hoitoa. Tutustu Hoitohuone Ihana Energiaan ja yrityksen perustajaan hoitolan verkkosivuilla!

Tietoa korona-ajan lisätoimenpiteistä Hoitohuoneella

Hoitohuoneella on tehostettu hygieniatoimenpiteitä, jotta hoidoissa käynti olisi jokaiselle turvallista. Kosketuspinnat, hoitopöytä ja välineet desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Käsienpesua sekä käsidesin käyttöä on tehostettu ja asiakaskäyntien aikana käytetään kasvomaskia. Hoitohuoneella asiakkaille on oma käsidesipiste ja suosittelemme asiakkaita käyttämään kasvomaskia hoidon ajan. Tulethan hoitoon vain terveenä!

DIILIÄ MYY

Hoitohuone Ihana Energia (Kauneushoitola Pumpulin toimitilat)
Kauppakatu 12
33210 Tampere
Y-tunnus: 1641427-5
https://hoitohuone-ihana-energia.webnode.fi/