TARJOUS

 • Erikoiskasvohoito valinnaisella laitehoidolla 45 € (arvo 125 €)

Hoitola Impresse toivottaa sinut tervetulleeksi tulokselliseen erikoiskasvohoitoon! Erikoiskasvohoito aloitetaan aina ihon kunnon tarkastuksella, jonka lisäksi hoito sisältää ihon puhdistuksen, kuorinnan ja erikoisnaamion. Erikoiskasvohoito yksilöllistetään haluamallasi laitehoidolla ja valittavanasi on imeyttävä ultraääni, timanttihionta tai LED-terapia. Lue lisää laitehoidoista alta!

MIKSI OSTAA TÄMÄ DIILI?

 • Säästät 80 €
 • Sinua palvelee ammattitaitoinen SKY-kosmetologi
 • Hoito toteutetaan korkealaatuisilla tuotteilla
 • Useampi laitehoitovaihtoehto takaa aina yksilöllisen hoidon

Imeyttävä ultraääni

Ultraääntä käytetään kasvohoidossa käytettävien hoitotuotteiden tehokkaaseen imeyttämiseen. Ultraäänen värähtely puskee hoitotuotteita ihoon ja takaa näin ollen niiden paremman toimivuuden. Tämä laitehoito sopii kosteutusta kaipaavalle ja herkälle iholle.

Timanttihionta

Timanttihionta on voimakkaasti kasvojen pintaa kuoriva laitehoito. Erilaisten hoitopäiden avulla toteutettava mekaaninen kuorinta vaikuttaa ihoon silottavasti ja kirkastavasti. Koska hoitopäiden karheusaste on säädettävissä, sopii laitehoito lähes kaikille ihotyypille. Erityisesti epäpuhdas, samea ja pigmenttiläskistä kärsivä iho hyötyvät timanttihionnasta.

Led-terapia

Led-laitehoito on ihoa uudistava valohoito, joka stimuloi tehokkaasti ihon alimpia kerroksia. LED-valo aktivoi kollageenintuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja lisää ihon kimmoisuutta. Laitehoito sopii mm. aknen, juonteiden ja couperosan hoitoon. Lisäksi hoidosta hyötyvät herkästä ihosta kärsivät, sillä se on erittäin hellävarainen.

Hoitoon saapuessasi sinun ei tarvitse tietää mikä laitehoito on ihollesi sopivin. Hoitola Impressen asiantunteva kosmetologi ohjeistaa aina parhaimman laitehoidon valinnassa ja tietää mikä hoito tukee parhaiten yksilöllistä ihonhoitorutiiniasi. Erikoiskasvohoidon kesto on 60 min.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika puhelimitse numerosta 040 179 2686 tai Hoitola Impressen onlinevarausjärjestelmästä. Valitse palveluksi ”Erikoiskasvohoito valinnaisella laitehoidolla -Offerilla”.
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA IMPRESSE

Hyvässä ihon- ja kehonhoidossa tarvitaan ammattitatitoa kokemusta ja hoitavat kädet.

Tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut Hoitola Impresse palvelee asiakkaitaan vankalla osaamisella ja edistyksellisimmillä hoitomenetelmillä. Yrityksen palvelutarjonnasta löydät perinteiset kosmetologiset hoidot, jonka lisäksi hoitolan henkilökunta on erikoistunut moninaisten iho-ongemien, pigementtimuutosten ja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Osaamisalueisiin lukeutuu myös Yumi Lashes -ripsikäsittelyt, Shellac-lakkaukset sekä kestopigmentoinnit.

Hoitola Impressen henkilökunta on koulutettuja kauneudenhoitolana ammattilaisia ja kosmetolgit ovat Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseniä. Hoitolasta saa myös turvalliset täyteainehoidot sekä tarvittaessa vastuulääkärin palvelut.

Tutustu Hoitola Impresseen ja sen saamiin hyviin arvosteluihin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Hoitola Impressen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 27.4.2021.

DIILIÄ MYY

Hoitola Impresse
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh: 040 179 2686
Y-tunnus: 3154741-2
www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi