Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Tunnin Lady’s -hoito 59€ (arvo 159€)

Lady’s -hoito on ylellinen ja naisellinen hemmottelukokonaisuus. Lady’s -hoito sisältää alkupuhdistuksen, kirkastavan ja heleyttävän entsyyminaamion sekä ihosoluja uudistavan ja puhdistavan imukuppihieronnan, joka toteutetaan alipaineella. Hoito viimeistellään vielä kiinteyttävällä ja ihosolujen aineenvaihduntaa tehostavalla mesoampullilla sekä hyaluroni-kollageeni-naamiolla.

Lady’s -hoito sisältää myös aineenvaihduntaa tehokkaasti vilkastuttavan lymfapuvun. Lymfapukuhieronta on hoitomenetelmä, jossa päälle puettavan puvun ilmatyynyt luovat tasaisen painevaikutuksen vartaloosi. Eteenpäin työntävä paine parantaa aineenvaihduntaa, vähentää turvotusta sekä auttaa virkistämään väsyneitä jalkoja. Lady’s -hoidon lopputuloksena kasvoistasi tulee kirkkaammat ja vartalostasi solakampi!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 550 3775 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOLA TÄHTIOLO

Helsingin Munkkiniemessä sijaitseva Hoitola Tähtiolo on aivan raitiovaunu 4 reitin varrella. Tarjonnasta löytyy ammattitaidolla räätälöityjä monipuolisia hoitoja aivan Munkkiniemen portissa. Hoitolassa voit viihtyä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti ja jokaista asiakasta kohdellaan suurella sydämellä. Monet asiakkaat ovatkin kehuneet oloaan lähtiessään kuin “tähdeksi”. Löydät Hoitola Tähtiolon myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hoitola Tähtiolo
Munkkiniemen puistotie 2
00330 Helsinki
Puh: 050 550 3775
Y-tunnus: 2491052-7
www.hoitolatahtiolo.fi