TARJOUS

  • Hyvinvoiva vatsa -verkkovalmennus 29,99 € (arvo 79 €)

Hyvinvoiva vatsa – verkkovalmennus antaa avun vatsan turvotukseen, vatsakipuun, löysään vatsaan, ummetukseen, ilmavaivoihin sekä närästys- ja refluksioireisiin. Valmennus sopii myös kasvis- ja vegaaniruokavaliota noudattaville.

Mitä verkkovalmennus pitää sisällään?
FODMAP-ruokavalio verkkovalmennuksessa opastetaan FODMAP-ruokavalion toteuttaminen. FODMAP-ruokavalio helpottaa suurta osaa herkkävatsaisista. Siinä rajoitetaan heikosti imeytyviä hiilihydraatteja, joita on monissa ruoka-aineissa ja elintarvikkeissa. FODMAP-ruokavalion toteuttaminen on usein haastavaa ilman asiantuntijan apua ja voi johtaa ruokavalion liiallisen kapeutumiseen ja ravintoaineiden puutteelliseen saantiin.

Verkkovalmennuksessa opastetaan askel askeleelta FODMAP-ruokavalion toteuttamisessa, siten että ruokavalio pysyy mielekkäänä ja monipuolisena. Tavallisesti pelkkä FODMAP-ruokavalio ei yksinään riitä vatsaoireiden helpottamiseen. Verkkovalmennuksessa käydäänkin myös kattavasti läpi, millä muilla keinoin yksittäisiä vatsaoireita (ummetus, ripuli, vatsakipu, turvotus, ilmavaivat ja ylävatsavaivat) voidaan rauhoittaa ja suoliston hyvinvointia tukea ruokavalion, elintapojen, probioottien ja muiden lisäravinteiden avulla.

Käytännön apuvälineitä ruokavalion koostamiseen
Verkkovalmennuksessa saat käytännön vinkkejä niin aamupalan, välipalojen kuin pääaterioiden kokoamiseen. Saat myös runsaasti esimerkkejä erilaisista herkkävatsaisille sopivista elintarvikkeista, vinkkejä FODMAP-ystävällisiin ruokiin ja erilaisia ruokavalion toteuttamista helpottavia apuvälineitä ja muistilistoja ulkona syömiseen ja kaupassa käymiseen. Löydät verkkovalmennusalueelta keskustelupalstan, jossa voit kysyä ravitsemusterapeutilta sinua askarruttavia asioita.

Miten verkkovalmennus etenee
1. vaihe
Ensimmäisessä vaiheessa rajoitetaan FODMAP-hiilihydraatteja sisältäviä ruoka-aineita ruokavaliosta sekä tehdään muita yksilöllisten vatsaoireiden mukaisia ravitsemus- ja elintapamuutoksia.

2. vaihe
Toisessa vaiheessa tehdään FODMAP-hiilihydraattien altistus eli testaan eri FODMAP-hiilihydraattien yksilöllistä soveltuvuutta, jonka avulla voidaan selvittää oma sietokyky eri FODMAP-hiilihydraatteja kohtaan.

3. vaihe
Kolmannessa vaiheessa on tarkoitus löytää itselleen sopiva, monipuolinen ja maistuva ruokavalio, joka tukee suoliston hyvinvointia ja terveyttä, nyt ja tulevaisuudessa.

Hälyttävät oireet:
Jos sinulla on seuraavia hälyttäviä oireita, suosittelemme ennen valmennukseen osallistumista muiden vakavampien ruoansulatuskanavan sairauksien poissulkemista lääkärin tutkimuksin: vatsaoireiden ilmaantuminen 50 ikävuoden jälkeen, vakavat tai asteittain pahenevat oireet, tahaton painonlasku, öinen ripuli, verta ulosteessa tai sukurasitteena vakava ruoansulatuskanavan sairaus (keliakia, paksusuolen syöpä tai tulehduksellinen suolistosairaus).

Hyvinvoivavatsa

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä. Kun olet aktivoinut käyttäjäsi, sinulla on 60 päivää aikaa aloittaa kurssi
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Mene osoitteeseen www.ravitsemustalo.thinkific.com ja valitse ostamasi kurssi ”Hyvinvoiva vatsa -verkkovalmennus”
  • Jatka kassalle ja rekisteröi tili
  • Syötä lahjakortin koodi kohtaan ”Onko sinulla kuponki?”
  • Viimeistele osto ja aloita kurssi!

RAVITSEMUSTALO

Ravitsemustalo on ravitsemusasiantuntija- ja ravitsemusterapiapalveluita yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille tarjoava yritys. Toiminta perustuu tutkimusnäyttöön terveyttä ja hyvinvointia edistävästä ravitsemuksesta ja ravitsemukseen vaikuttavista tekijöistä. Asiakkaan tyytyväisyys ja palveluiden laatu on tärkeää ja siksi Ravitsemustalo kerää palautetta, jota käytetään toiminnan kehittämiseen. Ravitsemustalo tarjoaa yksilöllistä ja laadukasta ravitsemusvalmennusta. Ohjaus tapahtuu rennolla, mutta asiantuntevalla otteella. Valmentajat ovat yliopistokoulutettuja terveyden ja ravitsemuksen ammattilaisia. Ravitsemusvalmennuksessa pyritään edistämään vointia, jaksamista, suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Samalla pyritään ehkäisemään erilaisia sairauksia ja terveyttä ja hyvinvointia heikentäviä tilanteita. Ravitsemusvalmennuksen tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan tilanteen ja toiveiden mukaisesti.

DIILIÄ MYY

Ravitsemustalo
Y-tunnus: FI26710115
Yrityksen sivut