Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 200€ arvoinen lahjakortti liukuovikaapistoihin 20€
  – säästä 90%
 • 100€ arvoinen lahjakortti liukuoviin 10€
  – säästä 90%

Sinun kotiasi ei rakennettu kaappeja varten. Siksi Inaria Studio valmistaa liukuovikaapit aina mittatilaustyönä, juuri sinun kotisi mittojen mukaan – suomalaisena laatutyönä, paikalleen asennettuna. Inaria Studion laajasta mallistosta löydät kotiisi sopivat kaapit, joiden jokainen yksityiskohta tehdään sinun toiveitasi noudattaen. Millilleen.

Inarian liukuovelliset säilytysratkaisut säästävät tilaa ja antavat monia mahdollisuuksia sisustaa koti oman mielesi mukaan. Ei liene salaisuus, että mittatilauskalusteet näyttävät hyvältä ja sopivat niille varattuun tilaan. Monikäyttöisillä liukuovilla voit niin suojata kohteita katseilta tai korostaa niitä. Lasiovilla korostat kirjahyllyn kokoelmat ja koriste-esineet ja voit luoda vaatekaapin, josta vaatteet voi valita ovia avaamatta. Läpinäkymättömät ovet sopivat loistavasti käyttövaatteiden tai esineiden piilottamiseen – niiden hyödyt nousevat esille vaikkapa silloin, kun tarvitsee tehdä hätäsiivous vieraiden varalle. Liukuoviin voit valita myös peilipinnan, joka on kätevä niin eteisessä kuin ainakin yhtenä makuuhuoneen vaatekaapin ovena. Liukuovien kehykseksi voit valita alumiinikehyksen, puujäljitelmän tai voit tilata ne kehyksettöminä. Voit valita myös kalusteiden mitoituksen, rakenteen, ovimallit ja värit. Kun käytät vähän aikaa ja vaivaa näihin valintoihin, on lopputulos juuri sinun näköisesi. Tutustu Inarian vaihtoehtoihin ja sisustusideoihin Inaria Studion kotisivuilla ja löydä unelmiesi kaappi, vuosikymmeniä hyvältä näyttävä osa kotisi sisustusta.

Inaria-liukuovikaapistojen valmistaja Finnmirror Oy on yksi Suomen merkittävimmistä kiintokalustevalmistajista. Vuonna 1923 perustetun perheyrityksen toiminnassa yhdistyvät pitkät peilinvalmistuksen perinteet, nykyaikainen tuotantotekniikka ja ympäristötietoisuus.

Teksti ja kuvat: Inaria Studio

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä
 • Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
 • 200€ lahjakortin voit hyödyntää ostaessasi kaapiston ja ovet Inaria Studio Munkkiniemestä. 100€ lahjakortin voit hyödyntää ostaessasi ovet
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Munkkiniemen Inaria Studiolla

INARIA STUDIO

Inaria Studio on Suomen suurin liukuovikaapistoihin erikoistunut myymäläketju, joka palvelee Sinua henkilökohtaisesti suunnittelusta asennukseen. Inaria-liukuovet ja kaapistot valmistetaan aina millintarkasti asiakkaan mittojen mukaan. Jos haluat keskustella ammattilaisen kanssa kasvokkain kotimaisen mittatilauskaapin hankkimiseen liittyvistä kysymyksistä, saat apua Inaria Studiosta. Inaria Studio auttaa sinua niin liukuovikaapin asennuspaikan mittaamisessa, kaapin suunnittelussa kuin sen asennuksessakin. Millilleen. Inaria Studiot palvelevat jo seitsemällä eri paikkakunnalla. Löydät Munkkiniemen Inaria Studion myös Facebookista.

Aukioloajat / Inaria Studio Munkkiniemi:
Ma – pe klo 11–17
La suljettu
Su suljettu

DIILIÄ MYY

Inaria Studio Munkkiniemi
Munkkiniemen Puistotie 21
00330 Helsinki
Puh. 040 7316 483
Y-tunnus: 2566044-3
www.inaria.fi

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.