TARJOUS

 • 50 € arvoinen lahjakortti vain 5 €
  – säästä 90 %
 • Infinity Bouquet -ikiruusut 49 € (arvo 119 €)
  – säästä 59 %

Anna joululahjaksi unohtumaton lahja, josta on iloa vielä vuosienkin päästä. Kyse ei ole pelkästään kauniista ruusuista vaan siitä, millaisen tarinan ne kertovat! Valitse joko ikiruusut 59 % alennuksella tai ilahduta ystävää 50 € arvoisella lahjakortilla. Huomioithan, että 50 € arvoinen lahjakortti käy yli 70 € arvoiseen tilaukseen Infinity Flower Collectionin verkkokaupassa.

Austin Rose on upea runsaan kerrattu ruusulajike, joka on poimittu kukinnan kauneimmassa vaiheessa. Poiminnan jälkeen ruusut käsitellään täysin luonnollisin menetelmin ja ne näyttävät sekä tuntuvat eläviltä jopa vuosien ajan! Ikiruusut sopivat elämäsi tärkeimpiin hetkiin. Ruusut on kiinnitetty kauniiseen hattulaatikkoon. Korista sillä olohuoneen kahvipöytää tai vaikkapa eteisen lipastoa.

Infinity Bouquet sisältää 5 kpl pitkävartisia ruusuja. Ruusun varsi on noin 40 cm pitkä ja voit halutessasi lyhentää sitä, jotta se sopii suosikkimaljakkoosi. Jätä varsi pitkäksi, kun kaipaat näyttävää kimppua huomion keskipisteeksi. Kun taas toivot siroa koristetta kahvipöytään tai tv-tasolle, valitse matalampi maljakko ja lyhennä varsi.

Kaikki ruusut kestävät 2–3 vuotta kuihtumattomina, eikä niitä tarvitse hoitaa lainkaan.

Kuvat: Infinity Flower Collection

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
 • Huomaathan postikulut: 7,90 €. HUOM! Postikulut koskevat vain ikiruusuja ja ruusulaatikkoa
 • Huomioithan, että 50 € arvoinen lahjakortti käy yli 70 € arvoiseen tilaukseen Infinity Flower Collectionin verkkokaupassa
 • 1 lahjakortti per tilaus

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee tilaus verkkokaupassa, ja syötä lahjakortin koodi alennuskoodi kenttään

INFINITY FLOWER COLLECTION

Infinity Flower Collection kuljettaa kauniit ikiruusut kotiisi. Valikoimasta löydät mitä kauneimpia ruusuja piristämään kotiasi tai yllätyksenä rakkaimmillesi. Kukat sopivat myös allergikoille ja säilyvät kauniina jopa vuoden! Tutustu yritykseen ja valikoimaan lisää Instagramissa sekä Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Infinity Flower Collection
Y-tunnus: 29028656
www.infinityflowercollection.com

LOPPUUNMYYTY!

Katso myös muita vastaavia tuotteita