TARJOUS

  • Valinnainen kasvohoito Kampissa 39 € (arvo 79€)

Kasvohoito on erinomainen joululahjaidea, mikäli joululahjoja on vielä hankkimatta. Kenties läheisesi on haaveillut pääsevänsä hemmoteltavaksi? Tai ehkä haluat ottaa aikaa itsellesi ja irrottautua hetkeksi loppuvuoden tohinasta? Nyt siihen on mahdollisuus, ja vielä suotuisaan alennushintaan, joka ei venytä budjettiasi.

Hemmottele siis itseäsi tai anna läheisellesi elinvoimainen iho aivan Helsingin ytimessä sijaitsevassa KG Salongissa! KG Salonki tarjoaa nyt syväpuhdistavan -, anti-aging -, tai BIOPTRON -valoterapia kasvohoidon tarjoushintaan.

Syväpuhdistava kasvohoito tasapainottaa ihoa. Hoito sisältää kasvojen puhdistuksen ja höyrytyksen, kuorinnan, syväpuhdistavan naamion, talin tuotantoa vähentävän ja ihon sävyä tasoittavan Balance-ampullin sekä kosteuttavan ja suojaavan kasvoveden.

Anti-aging -kasvohoito on tehokkaasti ihoa elvyttävä hoito, johon sisältyy kasvojen puhdistus, geelikuorinta, kiinteyttävät tuhkimotipat (hyaluronihappo-seerumi), vitamiininaamio silmänympärysiholle, kosteuttava ja ihoa uusiva naamio sekä suojaava päivävoide.

BIOPTRON -valoterapia kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen käyttö on 100 % turvallista.

Bioptron-valon vaikutukset:
-parantaa mikroverenkiertoa
-tasapainottaa aineenvaihduntaa
-vahvistaa elimistön omaa puolustusjärjestelmää
-stimuloi korjaus- ja uudistumisprosesseja koko kehossa
-aktivoi soluja ja lisää solujen energiaa
-lisää kollageenin ja elastiinin tuotantoa
-vähentää turvotusta ja tulehdusta
-lieventää kipuja

Polarisoitu valo vähentää vammojen aiheuttamaa tulehdusta, rappeuttavia sairauksia tai autoimmuunisairauksia. BIOPTRON vähentää turvotusta, verenpurkaumia ja lihaskouristuksia. Valon ansiosta elimistöön muodostuu luonnollisia kivunpoistokemikaaleja.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1.6.2022 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ensisijaisesti KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä. Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerosta 050 322 5512. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KG SALONKI

Kampissa sijaitseva KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kasvohoidot, ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja kynsipalvelut. Kauneushoitola tarjoaa myös mikroneulausta, mesoterapiaa, hemmottelupaketteja ja vartalonmuokkaushoitoja eri tekniikoilla. KG Salongissa järjestetään myös kauneuspäiviä ja -iltoja ryhmille. Käy tutustumassa KG Salonkiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

KG Salonki
Lapinrinne 2
00180 Helsinki
Puh. 050 322 5512
Y-tunnus: 1951653-3
Yrityksen sivut

Katso myös muita joululahjaideoitamme!