Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Hellävarainen ja puhdistava kasvohoito 30€ (arvo 68€)

Hellävarainen ja puhdistava kasvohoito tekee ihostasi näkyvästi ja tuntuvasti sileämmän, minkä lisäksi ihosi näyttää entistä heleämmältä ja terveemmältä! Hellävarainen kasvohoito ei haavoita tai riko ihoa. Puhdistava kasvohoito tehdään vaiheittain: ensin iho puhdistetaan ja sen jälkeen ihohuokoset avataan erikoisaineella. Ainekäsittelyllä ihohuokoset avautuvat samalla tavalla kuin höyrykäsittelyllä. Tämän jälkeen iho käsitellään hedelmähappokuorinnalla, joka puhdistaa ihohuokosia hellävaraisesti ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio.

Hellävarainen kuorinta edistää ihokudoksen verenkiertoa, ihosolujen uusiutumista ja pienten juonteiden tasoittumista. Käsittely myös poistaa mustapäitä sekä ihon epätasaisuuksia. Hellävarainen ihokuorinta voidaan tehdä rasvaiselle, epäpuhtaalle ja sekaiholle, mutta myös kuivalle ja herkälle iholle. Hedelmähappokuorintaa suositellaan myös couperosa-iholle. Kasvohoito kestää kokonaisuudessaan 60 minuuttia, mutta aineiden vaikutus jatkuu ihossa vielä kahden vuorokauden ajan hoidon jälkeen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 11.5.2019 asti ja käytettävissä ma, ti, ke ja to
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected] tai numerosta 044 578 878 ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneusklinikalla

KAUNEUS- JA JALKAHOITOLA JULIA PACKALEN

Kauneus- ja jalkahoitola Julia Packalen sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, kävelymatkan päässä juna-asemalta. Kauneushoitola käyttää vain laadukkaimpia tuotteita varmistaakseen asiakkaidensa turvallisuuden sekä parhaan mahdollisen lopputuloksen. Löydät Julia Packalenin myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneus- ja jalkahoitola Julia Packalen
Laurinniityntie 2
00440 Helsinki
Puh: 044 578 8781
Y-tunnus: 1868487-7