TARJOUS | Kuuma juoma sekä pulla yhdelle tai kahdelle | -43 %

 • Kuuma juotava sekä vapaavalintainen pulla yhdelle 4,90 € (arvo 8,30 €)
  – säästä 41 %
 • Kuuma juotava sekä vapaavalintainen pulla kahdelle 9,50 € (arvo 16,60 €)
  – säästä 43 %

Onko pullakahveja parempaa olemassakaan? Lähde nauttimaan päivästä kahvilaan joko itseksesi Sompasaaren merellisten maisemien äärellä rauhoittuen, tai yhdessä ystävän kanssa viimeisimmät kuulumiset vaihdellen! Pullakahvit eivät koskaan sisällä vain pullaa ja kahvia, vaan myös hetken konnektoitua jälleen itsesi, tai seuralaisesi kanssa, herkullisten pöydän antimien saattelemana! Valitse siis evääsi alla olevalta listalta, ja tartu hetkeen perinteisten tai hieman erikoisempien pullakahvien siivittämänä – päätös on sinun! Mielitkö yksinkertaista suodatinkahvia ja perinteistäkin perinteisempää korvapuustia, vai kutkuttaako seikkailumieltä, jolloin oiva valinta voisi olla esimerkiksi Chailatte ja Tahini pulla?

KAHVIT

Suodatinkahvi
Americano
Latte
Espresso
Cappuccino
Jäälatte
Suklaakahvi
Toffeekahvi
Kaakao

TEET

Chailatte
Mathca latte

PULLAT

Tahini pulla
Voisilmäpulla
Korvapuusti

EHDOT

 • Voimassa 1 kk ostohetkestä
 • Lahjakortti käytettävissä ma-pe 09-20 la-su 10-20
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kahvilassa

ERMAN CAFE

Erman Cafe tarjoaa Sompasaaren maistuvimmat Turkkilaiset piirakkat ja baklavat! Kahvilasta löydät lisäksi muita suolaisia ja makeita leivonnaisia, itsetehtyjä pullia, sekä kakkuja ja kahveja. Erman Cafe pitää sinut kylläisenä herkkujen ja välipalojen ohessa tarjoiltavien aamiaisten, lounaiden ja ruokaisien salaattien myötä. Hyvä ruoka kuuluu kaikille, ja siitä kahvilassa pidetään erityisesti huolta, sillä vaihtoehtoja listalta löytyy myös vegaanisille ja allergikoille. Tutustu Turkkilaistaustaiseen kahvilaan lisää Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Erman Cafe
Aallonhalkoja 9
00540 Helsinki
Puh: +358 41 318 6400
Y-tunnus: 3152824-6
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi ravintoladiileihin!