TARJOUS | Pienet kotisivut yritykselle*

  • Kampanjasivu eli yksisivuinen verkkosivusto 499 € (arvo 1000 €)
Etsitkö näppärää tapaa markkinoida yritystäsi tai palveluitasi? Edistä yrityksesi myyntiä edustavalla kampanjasivulla eli yksisivuisella verkkosivustolla. Kampanjasivun avulla saat digitaalista näkyvyyttä ja sitä myötä uusia asiakkaita. Sivun avulla voidaan vahvistaa bränsi mielikuvaa ja tehdä yrityksesi tai palvelusi tutuksi potentiaalisille asiakkaille. Sivu toteutetaan aina täysin tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta. Digihaavin ammattilaiset toteuttavat yrityksesi sivun selkeäkäyttöiselle WordPress -alustalle kauniisti skaalautuen niin mobiililla, tabletilla ja tietokoneella.

EHDOT

  • Tarjous on voimassa toistaiseksi
  • Tarjous edellyttää myös webhotellin ottamista

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Täytä ja lähetä yhteydenottolomake Digihaavin kotisivuilla

DIGIHAAVI

Digihaavi on verkkokauppiaiden perustama täyden palvelun digitoimisto. Ammattitaitoinen henkilökunta on erikoistunut erityisesti verkkokauppoihin ja niiden toimivaan rakentamiseen. Digihaavilla rakennetaan verkkopalveluita, jotka tehdään aina käytettävyys ja kestävyys edellä. Saat digihaavilta niin suunnittelun, toteutuksen kuin ylläpidonkin. Voit siis luottaa ammattilaiseen ja itse vain nauttia toimivien sivujen tuomista eduista!

DIILIÄ MYY

Digihaavi
Y-tunnus: 3109129-1
Yrityksen sivut

Katso myös muut vastaavat diilit

*  Tähdellä merkityt diilit (otsikon perässä tähtisymboli *) on poissuljettu alennuskampanjoista, ellei alennuksen yhteydessä mainita toisin.