TARJOUS | Kasvissyöjän laboratoriopaketti | Helsinki, Malmi

  • Kasvissyöjän laboratoriopaketti 124,50 € (arvo 166 €)

Oletko aloittanut kasvissyönnin ja haluat tietää, miten se vaikuttaa elimistösi hyvinvointiin? Vai oletko jo pidemmän aikaa ollut kasvissyöjä tai vegaani, mutta et ole varma, saatko ruuasta kaikki tarvittavat ravintoaineet? Tule Medipulssille Kasvissyöjän paketti -testeihin, joissa tarkastellaan laajasti elimistösi ravitsemustilaa. Testeissä tarkistetaan verisolujen määrä, rauta-arvot, elektrolyytit ja veren proteiinipitoisuudesta kertova albumiini. Kivennäisaineista tutkitaan magnesium ja kalsiumpitoisuus. Folaatti, B12 ja D-vitamiini ovat myös testipaketissa, jotta mahdolliset imeytymishäiriöt ja ravitsemuspuutokset saadaan selville.

Kasvissyöjän paketin tulokset auttavat sinua arvioimaan, saatko ruokavaliostasi kaikki tarpeelliset kivennäisaineet ja vitamiinit. Tulosten avulla voit ehkäistä terveysongelmien syntyyn liittyviä riskitekijöitä, kuten anemiaa sekä sydän- ja verisuonisairauksia.

Paketti sisältää seuraavat tutkimukset: B-PVK+T, S-K, S-Na, S-Krea, fs-Folaat, S -Ca-Albk, S -B12, fS-Lipidit, B-HbA1c, fS-Gluk, S-D-25, S-Mg, S-ferrit.

Huomioithan, että ennen testeihin tuloa sinun pitäisi paastota 10-12 tuntia. Lue lisää laboratoriotutkimuksiin valmistautumisesta. Hinta sisältää lääkärin kannanoton ja puhelinajan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti / asiakas, voit ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 323 3300 (ma-pe 8-16, la 10-16 ja su 12-16) ja ilmoita Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio tarvittaessa paikan päällä

LÄÄKÄRIASEMA MEDIPULSSI

Lääkäriasema Medipulssi on kolmen lääkärin perustama kotimainen yritys, jonka toiminta keskittyy työterveyshuollon ja lääkäriaseman palvelujen tarjoamiseen. Lääkäriasemalla sinua palvelee lämminhenkinen joukko terveydenhuollon ammattilaisia. Tarjolla on saumatonta palvelua ja takuu siitä, että saat tarvitsemasi avun. Lääkäriasema Medipulssilta saat lääkärin ja sairaanhoitajan palveluiden lisäksi myös kattavat ultraääni- ja laboratoriopalvelut.

Lääkäriasema sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Malmin juna-aseman vieressä. Käytettävissäsi on kustannustehokkaat terveyspalvelut, täysin vailla piilokuluja. Lääkäriasema Medipulssin toimintajatuksena on, että laadukas terveydenhoito kuuluu ihan jokaiselle. Pääasiallisena tavoitteena on kansalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen. Voit tutustua Lääkäriasema Medipulssin toimintaan myös Instagramissa ja Facebookissa.

DIILIÄ MYYmedipulssi

Lääkäriasema Medipulssi
Pikkalankatu 3
00700 Helsinki
Y-tunnus: 2769063-8
Yrityksen verkkosivut

Katso vastaavat tarjouksemme täältä