TARJOUS

  • Meso + Cryo kasvohoito 65 € (arvo 165 €)

Meso kasvohoito on erityisesti ikääntyvälle iholle suunnattu ihoa kiinteyttävä erikoiskasvohoito. Vielä merkittävämmän muutoksen aikaan saa kahden hoidon tehokkaalla kombinaatiolla, kun Meso kasvohoitoa tehostetaan Cryo toiminnolla. Tuloksena on huomattavasti kiinteämpi ja nuorekkaampi iho!

Hoidossa käytettävässä elektroporaatiossa käytetään hyväksi sähköimpulsseja, joiden avulla ihoon tehdään väliaikaisia kanavia. Kanavien kautta solukalvon läpäisevyys kasvaa hetkellisesti huomattavasti, mikä mahdollistaa aktiivisten ainesosien syvällisen tunkeutumisen. Elektroporaatio yhdistettynä peptidiseoksiin, kollageeniin, vitamiineihin ja hyaluronihappoon stimuloi soluja tuottamaan entistä enemmän kollageeniä ja elastaania, mikä saa aikaan kiinteämmän ja kirkkaamman ihon, jossa on vähemmän juonteita ja epätäydellisyyksiä. Hyödyntämällä Cryo -toimintoa Meso kasvohoidon ohessa, saadaan ihoa samalla rauhoitettua, vähennettyä punoitusta, supistettua ihohuokosia, parannettua ihon nestekiertoa ja kiinteytettyä ihoa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Hoitola Tähtiolon uusille asiakkaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 550 3775 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Voit myös varata ajan Hoitola Tähtiolon onlinevarausjärjestelmästä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA TÄHTIOLO

Helsingin Munkkiniemessä sijaitseva Hoitola Tähtiolo sijaitsee suoraan raitiovaunu linja 4 reitin varrella. Tarjonnasta löytyy ammattitaidolla räätälöityjä monipuolisia hoitoja, aivan Munkkiniemen portissa! Hoitolassa voit rentoutua kokonaisvaltaisesti, sillä jokaista asiakasta kohdellaan suurella sydämellä. Kotoisasta kauneushoitolasta lähtiessään monet asiakkaat ovatkin kehuneet oloaan kuin “tähdeksi”. Löydät Hoitola Tähtiolon myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hoitola Tähtiolo
Tammitie 20
00330 Helsinki
Puh: 050 550 3775
Y-tunnus: 2491052-7
Yrityksen sivut

Katso myös muita kauneustarjouksiamme!