TARJOUS Kasvohoito | Kauniainen

  • Kasvohoito 29 € (arvo 90 €)

MZ Estetiikka tarjoaa nyt kasvohoidot edulliseen hintaan. Kasvohoidolla palautat ihosi luonnollisen hehkun ja kuulauden. Voit valita kasvohoidon neljästä vaihtoehdosta omien tarpeidesi ja ihotyyppisi mukaan. Tutustu hoitoihin alla:

Carbon laser kasvohoito

Carbon laser hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito puhdistaa tehokkaasti, supistaa ihohuokosia ja kirkastaa ihoa. Kasvohoito tasoittaa ihon pintaa ja poistaa rasvaisuutta. Iho on välittömästi terveemmän näköinen.

Timanttihionta

Timanttihionta on erinomainen hoito elottomalle ja harmaalle iholle. Timanttihionta poistaa kuolleita ja hilseileviä ihosoluja ja edesauttaa terveiden solujen toimintaa. Ihon rasvaisuus vähenee ja ihohuokoset pienenevät. Hoidon vaikutuksesta ihon kollageenin ja elastaanin tuotanto tehostuu, jolloin ihon kunto paranee.

Microneulaus

Microneulauksella voidaan parantaa tehokkaasti ihon laatua. Hoidossa ihoon tuotetaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia. Kanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään. Mikroneulaus edistää tehokkaasti kollageenin ja elastaanin syntymistä ihossa, jonka ansiosta ihon kunto paranee. Hoidon jälkeen iho on kirkaampi, terveempi ja pehmeämpi.

Hydrafacial

Hydrafacial kasvohoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan ja vaikuttavat aineet imeytetään ihoon. Hydrafacial on nopea ja tehokas tapa hoitaa ihoa. Hoidon avulla saadaan näkyviä tuloksia mm. epäpuhtaan tai ikääntyvän ihon hoidossa. Hydrafacial on hellä iholle ja sopiikin kaikille ihotyypeille.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24h aikaisemmin
  • Palvelukieli englanti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 153 4463 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä kauneushoitolassa

MZ ESTETIIKKA

MZ Estetiikka tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluita Kauniaisissa. Kauneushoitolan valikoimasta löydät muun muassa laserkarvanpoistot, erilaiset kasvohoidot, microneulaukset ja kuorinnat. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee aina ilolla ja pyrkii tekemään hemmotteluhetkestä mahdollisimman mukavan. Tervetuloa hemmoteltavaksi MZ Estetiikkaan! Tutustu kauneushoitolaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Mz Estetiikka
Laaksotie 11B
02700 Kauniainen
Y-tunnus: 3314810-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit