TARJOUS

  • Kasvojen meridiaanien ruoppaushoito (70 min) 69 € (arvo 143 €)

Kasvojen meridiaanien ruoppaushoito edulliseen hintaan! Meridiaanien ruoppaushoidossa kasvojen akupisteitä hierotaan vaikuttaen näin ihon ja lihasten toimintaan. Ruoppaus parantaa verenkiertoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja edistää ihonhoitotuotteiden imeytymsitä. Hoito edistää Qi:ta ja puhdistaa meridiaaneja saaden ne toimimaan tasapainossa. Hoidon jälkeen iho on luonnollisen hehkuva ja heleä. Tule kokeilemaan meridiaanien ruoppaushoitoa ja voi hyvin!

Hoitojen aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista! Mikäli haluat meikata hoidon jälkeen, on käytössäsi meikkauspiste ja kosmetiikkatuotteita.

Kuvat: China Liangtse Wellness Lauttasaari

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Lauttasaaren China Liangtse Wellnessiin numerosta 040 169 8031 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

CHINA LIANGTSE WELLNESS LAUTTASAARI

China Liangtse Wellness on hyvinvointihoitola, joka on erikoistunut kiinalaiseen terveydenhoitoon. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia uudistavia, stressiä poistavia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan ja alkupainantaan yhdistettynä länsimaiseen hierontaan. Hoitolalla on toimipisteet Etu-Töölössä, Lauttasaaressa ja Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät China Liangtse Wellness myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

China Liangtse Wellness Lauttasaari
Lauttasaarentie 56F
00200 Helsinki
Y-tunnus: 3285124-8
Yrityksen sivut

Katso kaikki Kauneus-kategorian diilit