Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 145 min SPA-paketti 59€

Hengähdä kiireen keskellä tai ota muuten vain aikaa itsellesi! Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola Body Slim tarjoaa nyt SPA-paketin, jonka aikana vartalolle tehdään monipuolisia hoitoja, jotka rentouttavat kehoa syvällisesti. Hemmottelu alkaa koko vartalon kuorinnalla, jonka jälkeen tehdään detox-hoito, joka puhdistaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Detox-hoito hellii etenkin väsynyttä ja stressiherkkää ihoa kosteuttaen sitä syvällisesti. Tämän jälkeen suoritetaan käärehoito, jolla kohotetaan kehon lämpötilaa. Kohonnut lämpötila kiihdyttää rasvan palamisprosessia, jonka johdosta rasvasolut hajoavat polttaen kaloreita. Tämän lisäksi verenkierto paranee, hikirauhasten toiminta stimuloituu ja ylimääräinen neste poistuu kehosta.

Käärehoidon jälkeen suoritetaan yrittihieronta, joka on perinteinen Kauko-Aasiasta peräisin oleva hoitomuoto. Yrttihieronnassa käytettäviin käsintehtyihin, lämmitettäviin kangasnyytteihin laitetaan mietoja, hyväntuoksuisia yrttejä, joilla on hoitavia vaikutuksia. Luonnonyrtit aktivoituvat höyryn lämmöstä hellien lihaksia ja aisteja saattaen sinut totaalisen rentoutumisen tilaan. Lihaksien jännitystilat vapautuvat ja tuore elinvoima pääsee virtaamaan kehosi läpi. Hoidossa käytettävät yrttipussit ovat henkilökohtaisia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ma-pe klo 16-20 numerosta 040 501 2206. Voit myös varata ajan kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Löydät kauneushoitolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi