Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 140 min express-hoito kasvoille ja vartalolle 75€

Kauneushoitola Body Slim tarjoaa nyt 140 minuutin hemmottelupaketin koko keholle! Paketti sisältää express-hoidon kasvoille sekä vartalolle. Express-hoitoihin kuuluvat vartalolle tehtävät kavitaatiohoito ja pressoterapia, sekä kasvoille tehtävät kasvohoito, RF-lifting ja Collagenarium-valohoito.

Vartalolle tehtävät kavitaatiohoito ja pressoterapia edistävät rasvakudoksen pienemistä kehosta, vähentävät turvotusta, poistavat toksiineja kehosta sekä parantavat verenkiertoa. Hoidon lopputuloksena kehosta häviää ylimääräinen turvotus ja kehon yleisilme kaventuu jopa 1-2 cm.

Kasvoille tehdään kasvohoito sekä RF-lifting, jotka vähentävät ryppyjä sekä parantavat kasvojen ääriviivoja. Lopputulos näkyy jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Kasvoille tehdään myös Collagenarium-valohoito, joka parantaa ihon laatua ja stimuloi kollageenin tuotantoa koko kehossa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4E
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi