Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS | AHA-kuorinta, timanttimikrohionta, radiofrekvenssi sekä kulmien kestovärjäys | -55 % | Helsinki, Etu-Töölö

 • AHA-kuorinta, timanttimikrohionta, radiofrekvenssi sekä kulmien kestovärjäys 59 € (arvo 130 €)

Kauneushoitola Kauneuplussan kasvohoito sisältää pintapuhdistuksen, aha-kuorinnan, timanttimikrohionnan, radiofrekvenssihoidon sekä kulmien kestovärjäyksen. Hellävarainen AHA-kuorinta sulattaa talirauhasten tukkeutumia, supistaa ihohuokosia, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä kosteuttaa ihoa. Radiofrekvenssihoito korjaa ihon virheitä ja epätasaisuuksia. Hoidolla voidaan muun muassa silottaa kasvojen juonteita, supistaa laajentuneita ihohuokosia, poistaa veltostumia sekä palauttaa kasvojen muotoa.

Timanttimikrohionta on tehokas keino ihon uudistamiseen. Menetelmä hoitaa monenlaisia iho-ongelmia kuten pintaryppyjä, pigmenttiläiskiä ja aknearpia. Timanttimikrohionta poistaa kuolleet solut ihon pinnalta, vähentää ihon pinnan karheutta ja pintakuivuutta. Hoito myös vähentää auringon aiheuttamia vaurioita. Hoito myös vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ihosi näyttää kauniimmalta ja elinvoimaisemmalta välittömästi hoidon jälkeen!

Huomioithan, että timanttimikrohionnan voivat estää erilaiset ihosairaudet, tulehdukset, aktiivisena oleva herpes tai ruusufinni, ihomuutokset hoitoalueella, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, lääkärin suorittamat hionnat sekä kortisoni tai roaccutan -aknelääkkeet, jos lääkekuuria on käytetty 6 kuukauden sisään.

Hoito viimeistellään kulmien kestovärjäyksellä, jonka avulla saat upeat kulmat. Saat tummat ja erottuvat kulmat, jonka ansiosta meikkaaminen nopeutuu. Huolitellut kulmat kehystävät kasvoja kauniisti.

Palvelukieli on suomi.

EHDOT

 • Hoitoa ei voi tehdä iholle jossa sänkeä tai partaa
 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-pe
 • Ajanvaraus viimeistään 2 viikkoa ennen lahjakortin päättymistä
 • Peruutukset viim. klo 9 mennessä hoitoa edeltävänä päivänä. Jos hoito on varattu maanantaille, voit lähettää tekstiviestin tai sähköpostin viikonloppuna
 • Saavuthan paikalle noin 5–10 min ennen hoidon alkua, jotta vältetään asiakkaiden kertyminen hoitolaan ja hoito ehditään suorittaa varatulla ajalla
 • Huomioithan, että voit varata ajan vain onlinevarausjärjestelmästä tai puhelimitse
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Kauneushoitola Kauneusplussan onlinevarausjärjestelmästä ja valitse sieltä kategoria Offerilla-hoidot. Sen jälkeen valitse palvelu, sopiva aika ja täytä omat tietosi.
 • Lisää Offerilla-lahjakorttisi koodi ”Lisätiedot”-kenttään
 • Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 044 053 4823. Jos puhelimeen ei vastata, sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana. Offerilla-lahjakortin koodi on ilmoitettava ajanvarauksen yhteydessä!
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KAUNEUSPLUS

Kauneushoitola Kauneusplus sijaitsee Helsingin keskustan lähellä Kampissa, noin 450 metrin päässä Kampin metrolta. Kodikkaan kauneushuoneen tarjoamiin palveluihin kuuluvat perus- ja laitekasvohoidot, RF-radiofrekvenssi, mesoterapia, biorevitalisaatio sekä ripsien ja kulmien kestovärjäys. Kauneushoitola Kauneusplussassa sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi. Voit tutustua kauneushoitolaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Kauneusplus
Aurorankatu 19, Kampaamo InMarina tiloissa
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1997739-9
Yrityksen sivut

Katso muut Kauneus-kategorian diilit

Arvostelut

Diiliarvioita ei vielä ole.

Vain sisään kirjautuneet asiakkaat jotka ovat ostaneet tämän diilin voivat jättää arvostelun.