Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Timanttimikrohionta ja AHA-kuorinta 35€ (arvo 80€)

Timanttimikrohionta on tehokas keino ihon uudistamiseen. Menetelmä hoitaa monenlaisia iho-ongelmia kuten pintaryppyjä, pigmenttiläiskiä ja aknearpia. Timanttimikrohionta poistaa kuolleet solut ihon pinnalta, vähentää ihon pinnan karheutta ja pintakuivuutta. Hoito myös vähentää auringon aiheuttamia vaurioita. Hoito myös vilkastuttaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Ihosi näyttää kauniimmalta ja elinvoimaisemmalta välittömästi hoidon jälkeen! AHA-kuorinta sulattaa talirauhasten tukkeutumia, supistaa ihohuokosia, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä kosteuttaa ihoa. Hoito tehdään kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle.

Huomioithan, että timanttimikrohionnan voivat estää erilaiset ihosairaudet, tulehdukset, aktiivisena oleva herpes tai ruusufinni, ihomuutokset hoitoalueella, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, paha couperosa, atooppinen tai yliherkkä iho, lääkärin suorittamat hionnat sekä kortisoni tai roaccutan -aknelääkkeet, jos lääkekuuria on käytetty 6 kuukauden sisään.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä ja käytettävissä ma-pe aukioloaikojen mukaan
  • Tarjous vain naisille
  • Tulethan paikalle ajoissa, jotta hoidot ehditään suorittaa
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa. Huomioithan, että ajan voi siirtää/perua vain kerran
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja valitse sieltä kategoria Offerilla-hoidot. Sen jälkeen valitse palvelu, sopiva aika, täytä omat tiedot ja lisää lahjakortin koodi sekä valitsemasi hoidot ”lisätiedot”-kenttään. Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 044 053 4823. Jos puhelimeen ei vastata, sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KAUNEUSPLUS

Kauneushoitola Kauneusplus sijaitsee Helsingin keskustan lähellä Kampissa, noin 450 metrin päässä Kampin metrolta. Kodikkaan kauneushuoneen tarjoamiin palveluihin kuuluvat perus- ja laitekasvohoidot, RF-radiofrekvenssi, mesoterapia, biorevitalisaatio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsipermanentti, kestopigmentointi, sokerointi ja Diatermia-karvojenpoisto. Kauneushoitola Kauneusplussassa sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi. Voit tutustua kauneushoitolaan myös Facebookissa.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 10–18
Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Kauneusplus
Fredrikinkatu 62 A3
Sisäänpääsy rappukäytävältä. Soita huoneiston 3 ovikelloa päästäksesi rappuun
00101 Helsinki
Y-tunnus: 1997739-9
www.kauneusplus.fi