Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Selluliittihieronta 20€ (arvo 45€)

Kehoa virkistävä selluliittihieronta nyt Kauneushoitola Khatunista! Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa ja parantaa pinnallisen kudoksen aineenvaihduntaa. Hoito alkaa tehokkaalla kuivaharjauksella, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja edesauttaa kuona-aineiden poistumista. Kuivaharjauksen jälkeen keholle levitetään selluliitin hoitoon tarkoitettua öljyseosta. Öljyt vähentävät jo muodostunutta selluliittia sekä ennaltaehkäisevät uuden selluliitin muodostumista. Kehoa hierotaan aktivoivin liikkein, jotka tehostavat öljyseoksen imeytymistä ja selluliitin poistumista. Lisäksi hieronta virkistää väsyneitä jäseniä ja aktivoi kehoa. Hoidon kesto on noin 30 minuuttia ja sen aikana käsitellään reisien, pakaroiden ja vatsan alueet.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Vain naisille
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Kauneushoitola Khatunin ajanvarauskalenterista ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KHATUN

Kauneushoitola Khatun on tunnelmallinen kauneushoitola, joka sijaitsee Keravan Volmari kauppakeskuksessa lähellä Keravan keskustaa ja aivan juna-aseman vieressä. Kauneushoitola tarjoaa ammattitaidolla laadukkaita kauneudenhoito- ja kosmetologipalveluita kaikenikäisille naisille. Tärkeää että hoitolassa ollessasi unohdat arjen kiireet ja huolet. Khatun tarjoaakin ainoastaan parasta hoitoa ja palvelua asiakkaille. Kauneushoitola Khatun on Cidesco- ja SKY-kosmetologin intohimoisesti kauneuteen ja hyvään oloon suhtautuvan ammattilaisen haaveiden ja kovan työn tulos. Löydät Khatunin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Khatun
Asemanaukio 7,
Volmari Kauppakeskus, 2 krs
Sisäänkäynti parkkipaikan kautta
04200 Kerava
Y-tunnus: 2957008-2
www.khatun.org