TARJOUS

  • 75 min radiofrekvenssihoito 39 € (arvo 100 €)

Haluaisitko palauttaa ihosi kimmoisuuden ilman kirurgin veistä? Kauneushoitola Funiho tarjoaa nyt 75 minuutin radiofrekvenssihoidon ihosi kiinteyttämiseen nopeasti ja tehokkaasti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänikuorinnan, RF-laitehoidon, naamion ja loppuvoiteet.

RF-hoito häivyttää ympäristötekijöiden ja stressin aiheuttamia ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä ja palauttaa ihosi kimmoisuuden. Radiofrekvenssihoito perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja johtaa voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF-hoito lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa, mutta samalla kutistaa ihon rasvasoluja. Lämpö parantaa ihon verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista kudoksista. Lopputuloksena saat nauttia kiinteämmästä, tasaisemmasta ja kauniimmasta ihosta! Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta, ja se tuntuu vain lämpönä iholla. Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla, mutta paras lopputulos saavutetaan sarjahoidolla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa.

EHDOT

  • HUOM! Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viimeistään 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viimeistään 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit käyttää Offerillan edun tähän hoitoon vain kerran

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Kauneushoitola Funihon onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA FUNIHO

Kauneushoitola Funiho on Helsingin Taka-Töölön sydämessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva kauneushoitola. Klassisten hoitojen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluu myös uusinta teknologiaa hyödyntäviä hoitoja. Tarkoin valituilla hoitomenetelmillä saavutetaan parhaat tulokset juuri sinun ihosi tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti. Tutustu kauneushoitolaan myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Kauneushoitola Funihon asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 22.10.2018.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Funiho
Linnankoskenkatu 10
00250 Helsinki
Puh. 050 495 3669
Y-tunnus: 2887102-7
Yrityksen sivut

Katso myös muut Kauneus-kategorian diilit