Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • 3 hoidon hemmotteluhoitopaketti 40€ (arvo 160€)
  – säästä 75%
 • 4 hoidon hemmotteluhoitopaketti 45€ (arvo 179€)
  – säästä 75%
 • 5 hoidon hemmotteluhoitopaketti 55€ (arvo 195€)
  – säästä 72%
 • 6 hoidon hemmotteluhoitopaketti 60€ (arvo 235€)
  – säästä 74%

Kauneushoitola Kauneusplus tarjoaa nyt rentouttavan hemmotteluhoitopaketin! Valitse pakettiin 3, 4, 5 tai 6 hoitoa. Hoidot
kestävät 45-90 minuuttia riippuen valituista hoidoista. Kaikki paketit sisältävät 2 päähoitoa ja valintasi mukaan joko 1, 2, 3 tai 4 lisähoitoa. Lisäksi kaikkiin hemmottelupaketteihin kuuluu ihon pintapuhdistus ja kuorinta sekä seerumi, naamio ja hoitovoide ihotyypin mukaan.

Voit valita kaksi päähoitoa seuraavista vaihtoehdoista:
Timanttihionta, Ultraääni-kuorinta, RF-radiofrekvenssi, AHA-kuorinta, Kevyt kasvo-, kaula- ja dekoltee-hieronta (ei RF-hoiton yhteydessä) tai LED-valoterapia. Ultraääni-kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja nopeuttaa ihon uusiutumista. Timanttihionta puhdistaa ihoa hellävaraisesti, poistaa huokosten tukkeutumia ihon pinnalta sekä tasoittaa ja kirkastaa ihoa. RF-hoito stimuloi uuden kollageenin ja elastaanin tuotantoa, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta. AHA-kuorinta sulattaa talirauhasten tukkeutumia, supistaa ihohuokosia, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä kosteuttaa ihoa. Kevyt kasvo-, kaula- ja dekoltee-hieronta rentouttaa ja edistää verenkiertoa (ei RF-hoiton yhteydessä).

Voit valita lisähoidot (1, 2, 3 tai 4 hoitoa) seuraavista vaihtoehdoista:
Kulmien kestoväri, kulmien siistiminen, silmänympäryserikoisnaamio, käsihoito (kuorinta, naamio), decoltehoito (kuorinta, naamio), karvojen poisto lämminvahalla ylähuulesta (ei RF-hoiton yhteydessä), silmänympäryserikoisnaamio – (ei voida tehdä, jos asiakkaalla on ripsienpidennykset), jalkoja hierovat lymfasukat. Hygieniasyistä saavuthan paikalle pitkien housujen ja sukkien tai sukkahousujen kanssa.

Huomioithan, että RF-hoitoa ei voi tehdä mikäli asiakkaalla on jokin seuraavista: sydämentahdistin, ihosairaus, syöpä, asiakas on raskaana tai imettää, vakava sydänsairaus tai diabetes, metallinen implantti, silikoni- tai muu täyteaine hoitoalueella.  Huomioithan, että tarjous on vain naisille.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostopäivästä ja lahjakortti on käytettävissä ma-pe
 • Mikäli et ilmoita haluamiasi hoitoja varauksen yhteydessä, tekee kosmetologi hoitokokonaisuuden, joka soveltuu yleisesti kaikille
 • Peruutukset viim. 48 h ennen varattua aikaa. Huomioithan, että ajan voi siirtää/perua vain kerran
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi. Ostaessasi lahjakortin lahjaksi, muistathan ilmoittaa lahjansaajalle tarjouksessa ilmoitetut hoitovaihtoehdot

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika onlinevarausjärjestelmästä ja valitse sieltä kategoria Offerilla hoidot. Sen jälkeen valitse palvelu, sopiva aika, täytä omat tiedot ja lisää lahjakortin koodi sekä valitsemasi hoidot ”lisätiedot” -kenttään. Voit varata ajan myös puhelimitse 044 053 4823. Jos puhelimeen ei vastata, sinulle soitetaan takaisin saman päivän aikana.
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KAUNEUSPLUS

Kauneushoitola Kauneusplus sijaitsee Helsingin keskustan lähellä Kampissa, noin 450 metrin päässä Kampin metrolta. Kodikkaan kauneushuoneen tarjoamiin palveluihin kuuluvat perus- ja laitekasvohoidot, RF-radiofrekvenssi, mesoterapia, biorevitalisaatio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsipermanentti, kestopigmentointi, sokerointi ja Diatermia-karvojenpoisto. Kauneushoitola Kauneusplussassa sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi. Voit tutustua kauneushoitolaan myös Facebookissa.

Aukioloajat:
Ma-pe klo 10–18
Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Kauneusplus
Fredrikinkatu 62 A 3
Sisäänpääsy rappukäytävältä. Soita huoneiston 3 ovikelloa päästäksesi rappuun
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1997739-9
www.kauneusplus.fi