Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS | Tasainen ja hehkuva iho! BB Glow -kasvohoito | Helsinki, Itäkeskus

  • BB Glow -kasvohoito 49 € (arvo 120 €)

Onko tavoitteenasi saada tasainen ja hehkuva iho? BB Glow -kasvohoidon avulla se onnistuu! Hoito vaalentaa pigmentoituneita ihoalueita, pisamia sekä aknen ja ruusufinnin jälkiä. Hoito myös kosteuttaa ja raikastaa ihoa sekä peittää tummia silmänalusia. Hoidossa ihon kudokseen viedään pigmenttiä mikroneulauksen avulla. Näkyviä tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Yhden hoitokerran kesto on noin 30 minuuttia.

BB Glow -hoidon vaikutukset:

– Lopputuloksena tasainen ja hehkuva iho
– Vaalentaa pigmentoituneita ihoalueita, pisamia sekä aknen ja ruusufinnin jälkiä
– Kosteuttaa ja raikastaa ihoa
– Tasoittaa pieniä ryppyjä
– Peittää tummia silmänalusia

Hoito on turvallinen eikä se tuki ihohuokosia. Hoidon vaikutus kestää iholla jopa vuoden ajan. Parhaan mahdollisen ja pysyvän vaikutuksen saamiseksi suositellaan tekemään 3–7 hoitokertaa 20–25 päivän välein. Hoito on suunniteltu eurooppalaiselle ihotyypille.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaukset vain puhelimitse numerosta 044 213 3075 tai 093 433 220, mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA PINKKI

Kauneushoitola Pinkillä on monen vuoden kokemus erilaisista kauneusalan palveluista. Hoitolan laajasta palveluvalikoimasta löydät muun muassa erilaiset kasvo- ja jalkahoidot, sokeroinnit, ripsi- ja kulmakarvapalvelut sekä hieronnat. Kauneushoitola Pinkissä asiakasta palvellaan aina parhaalla mahdollisella tavalla – yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioon ottaen. Kauneushoitolan löydät Itäkeskuksen Prisman katutasosta, Lääkärikeskus Mehiläisen vierestä. Tutustu Kauneushoitola Pinkkiin lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Pinkki
Vanhanlinnantie 3
00900 Helsinki
Puh. 044 213 3075
Y-tunnus: ‭29330468‬
www.kauneushoitolapinkki.fi