Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min valinnainen rentoutushieronta: aroma-, kuumakivi-, suklaa- tai hunajahieronta 25€ (arvo 55€)

Kauneussalonki Jelenan valinnainen rentoutushieronta auttaa heittämään hyvästit arjen kiireille! Lempeä aromahieronta yhdistää rauhalliset liikkeet ja eteeriset öljyt. Hoitomuoto tukee kokonaisvaltaisesti kehon terveyttä ja erilaisilla öljyillä voidaan mm. lievittää stressiä, parantaa unen laatua sekä saada helpotusta lihaskipuihin. Myös kuumakivihieronta soveltuu miellyttävän rentoutuneen olon saavuttamiseen. Hieronnassa kehoa hoidetaan kivillä, joiden lämpö säteilee syvälle lihaksiin. Kivien vaikutus tuntuu myös mielessä, sillä hoidolla on taipumus rentouttaa ja laukaista voimakkaasti stressiä. Lihaksiston lisäksi kuumakivihieronta vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon ja lymfakiertoon. Voit valita myös suklaa- tai hunajahieronnan, jotka toteutetaan ihanan tuoksuisilla hoitoaineilla.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 046 522 9422 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSSALONKI JELENA

Kauneussalonki Jelena palvelee asiakkaitaan hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Jätkäsaaressa. Salonki tarjoaa monipuolisesti kauneudenhoito- ja kampaamopalveluita sekä injektiohoitoja. Löydät Kauneussalonki Jelenan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneussalonki Jelena
Tyynenmerenkatu 3
00220 Helsinki
Puh: 046 522 9422
Y-tunnus: 2890511-9