Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min osteopaattinen urheiluhieronta 39€ (arvo 65€)

Kärsitkö jumeista, jotka häiritsevät normaalia elämää? Kehonomi tarjoaa nyt hieronnan, joka on tehokas sekoitus kudoksia avaavaa urheiluhierontaa ja osteopatiaa. Lihaksiston kireydet eivät aina johdu ainoastaan lihaksiston ongelmista, vaan ne voivat juontaa juurensa myös luisiin rakenteisiin. Erilaiset häiriöt kehossa vaikuttavat kehon omiin prosesseihin aineenvaihdunnasta verenkiertoon, hermotuksiin, ruoansulatukseen ja hengitykseen. Asentovirheet voivat altistaa myös kroonistuvien tilojen syntymekanismeihin sekä urheiluvammoihin. Osteopaattiset tekniikat yhdistettynä hierontaan on kokonaisvaltainen hoitokeino, jolla vaikutetaan häiriötiloihin pintaa syvemmältä.

Hoito sopii kaikenikäisille, urheilijoille, rentoutumista hakeville ja kuntoutujille. Hoito toteutetaan tarpeen mukaisin tekniikoin, joita voivat olla vaikkapa urheiluhieronta, kalvokäsittely, nikamien mobilisointi, kevyt manipulaatio tai lihasenergiatekniikat.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ajanvaraukset vain puhelimitse. Varaa aika numerosta 044 979 3899 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Kehonomissa

KEHONOMI

Kehonomissa liikunnan ja terveydenhuollon ammattilaiset auttavat sinua voimaan hyvin! Kehonomi sijaitsee aivan Helsingin keskustassa. Palveluvalikoimasta löydät hieronnan ja osteopatian lisäksi myös liikeanalyysit ja valmennuspalvelut. Tutustu yritykseen myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Kehonomin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 21.12.2018.

DIILIÄ MYY

Kehonomi
Urho Kekkosen katu 8 B 18, 4. krs
00100 Helsinki
Puh: 044 979 3899
Y-tunnus: 2713934-4
www.kehonomi.fi