Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • HIFU-hoito valinnaiselle alueelle 109 € (arvo 250 €)

Säilytä ihosi nuorekkuus ja hehku! Nyt saat kasvojenkohotuksen veitsettömästi. HIFU-hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia. HIFU-hoito nyt valitsemallesi alueelle alennettuun hintaan Kehostudiosta. Voit valita hoidot seuraaville alueille: kulmakarvat ja silmänympärys, leukalinja, kaksoisleuka, keskikasvot tai kaula.

Kiinteyttävä HIFU-hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja iho ikään kuin uudistaa itse itseään. Hoito tasoittaa juonteita ja käsitelty alue napakoituu silminnähden. Kivuttoman ja todella tehokkaan hoitomuodon tulokset ovat nähtävissä muutaman viikon kuluttua hoidosta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Huomioithan, että hoitolassa voi olla vain yksi asiakas kerrallaan
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Katille Timmasta kohdasta Kasvohoidot. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Kehostudiossa

KEHOSTUDIO

Kehostudio – turvallista ja tehokasta rasvanpolttoa! Miltä kuulostaisi pysyvästi kiinteämpi ja sädehtivämpi olemus? Hyvään elämäntapamuutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat elintavat. Kehostudiossa saat hoito-ohjelman lisäksi myös tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet. Kehostudiossa uskotaan kikkailun ja ihmedieettien sijaan puhtaisiin raaka-aineisiin, säännölliseen ruokailurytmiin ja satunnaiseen herkutteluun. Ruokavalion sisältämät raaka-aineet ja reseptit soveltuvat koko perheelle. Laitehoitoihin ja ruokavalioon kannattaa yhdistää myös oikeanlainen liikunta. Voit tutustua Kehostudioon tarkemmin heidän Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Kehostudion asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 12.11.2019.

DIILIÄ MYY

Kehostudio
Vänrikki Stoolin katu 5
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2139662–2
www.kehostudio.fi