Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • 3 x LipoLaser-hoito 89 € (arvo 237 €)
  – säästä 62 %
 • 3 x LipoLaser-hoito Transionilla 139 € (arvo 387 €)
  – säästä 64 %

LipoLaser-hoito on helpompi vaihtoehto rasvaimulle! LipoLaser perustuu matalataajuiseen energiaan, joka rikkoo rasvasoluja vapaiksi rasvahapoiksi. Rasvahapot poistuvat aineenvaihdunnan avulla luonnollisesti kehosta. Lopputulos on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Rasvahappojen palamista voi tehostaa kevyellä liikunnalla hoidon jälkeen. Lopputulos on verrattavissa rasvaimun tuloksiin, mutta LipoLaser ei vaadi toipumisaikaa, vaan hoidon jälkeen voi palata välittömästi normaaliin päivärytmiin. Hoito kestää 45 minuuttia.

Transion Professional -hoidossa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin edeltävästi säädettyjä matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä. Uuden ohjelmiston ansiosta tyynyjen tehoa voi säätää itse ja tietysti myös jokaisen kanavan teho voidaan säätää erikseen. Prosessi käynnistää kehossa sekä lihaksissa tavanomaisen aineenvaihdunnan sekä kemiallisia muutoksia, jotka ovat verrattavissa perinteiseen fyysiseen harjoitteluun. Näiden kemiallisten reaktioiden seurauksena solujen välistä nestettä sekä kuona-aineita poistuu lihaksista. Kuona-aineet siirtyvät solujen väliselle alueelle ja keho kuluttaa rasvasta peräisin olevaa energiaa sekä hiilihydraatteja. Energiaa kuluu, rasvaa palaa ja lihakset vahvistuvat sekä kiinteytyvät. Samalla myös koko kehon tehokas aineenvaihdunta nopeutuu.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Huomioithan, että hoitolassa voi olla vain yksi asiakas kerrallaan
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Katille Timmasta kohdasta Vartalohoidot ja mainitse Offerilla-lahjakortin koodi varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Kehostudiossa

KEHOSTUDIO

Hyvään elämäntapamuutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat elintavat. Kehostudiossa saat hoito-ohjelman lisäksi myös tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet. Kehostudiossa uskotaan kikkailun ja ihmedieettien sijaan puhtaisiin raaka-aineisiin, säännölliseen ruokailurytmiin ja satunnaiseen herkutteluun. Ruokavalion sisältämät raaka-aineet ja reseptit soveltuvat koko perheelle. Laitehoitoihin ja ruokavalioon kannattaa yhdistää myös oikeanlainen liikunta. Voit tutustua Kehostudioon tarkemmin yrityksen Facebook-sivuilla.

Normaalihinta perustuu Kehostudion asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 1.2.2021.

DIILIÄ MYY

Kehostudio
Vänrikki Stoolin katu 5
00100 Helsinki
Puh:0451140835
Y-tunnus: 2139662–2
Yrityksen sivut

Katso myös muita Kauneus-kategorian diilejä