Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • LipoLaser-hoito 49€ (arvo 79€)
  – säästä 38%!
 • LipoLaser-hoito ja Transion Professional -hoito 65€ (arvo 129€)
  – säästä 50%!

LipoLaser-hoito on helpompi vaihtoehto rasvaimulle! LipoLaser perustuu matalataajuiseen energiaan, joka rikkoo rasvasoluja vapaiksi rasvahapoiksi. Rasvahapot poistuvat aineenvaihdunnan avulla luonnollisesti kehosta. Lopputulos on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi. Rasvahappojen palamista voi tehostaa kevyellä liikunnalla hoidon jälkeen. Lopputulos on verrattavissa rasvaimun tuloksiin, mutta LipoLaser ei vaadi toipumisaikaa, vaan hoidon jälkeen voi palata välittömästi normaaliin päivärytmiin. Hoito kestää 45 minuuttia.

Halutessasi voit valita Lipolaser-hoidon lisäksi myös Transion-hoidon. Transion Professional -hoidossa on 20 kumityynyllä varustettua elektrodia, jotka siirtävät lihaksiin edeltävästi säädettyjä matalan taajuuden sähkösykkeitä, jotka supistavat ja rentouttavat lihaksia tietyssä rytmissä. Uuden ohjelmiston ansiosta tyynyjen tehoa voi säätää itse ja tietysti myös jokaisen kanavan teho voidaan säätää erikseen. Prosessi käynnistää kehossa sekä lihaksissa tavanomaisen aineenvaihdunnan sekä kemiallisia muutoksia, jotka ovat verrattavissa perinteiseen fyysiseen harjoitteluun. Näiden kemiallisten reaktioiden seurauksena solujenvälistä nestettä sekä kuona-aineita poistuu lihaksista. Kuona-aineet siirtyvät solujenväliselle alueelle ja keho kuluttaa rasvasta peräisin olevaa energiaa sekä hiilihydraatteja. Energiaa kuluu, rasvaa palaa ja lihakset vahvistuvat sekä kiinteytyvät. Samalla myös koko kehon tehokas aineenvaihdunta nopeutuu.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Katille Kehostudion onlineajanvarausjärjestelmästä kohdasta Vartalohoidot. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Kehostudiossa

KEHOSTUDIO

Hyvään elämäntapamuutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevat elintavat. Kehostudiossa saat hoito-ohjelman lisäksi myös tavoitteitasi tukevat ruokavalio-ohjeet. Kehostudiossa uskotaan kikkailun ja ihmedieettien sijaan puhtaisiin raaka-aineisiin, säännölliseen ruokailurytmiin ja satunnaiseen herkutteluun. Ruokavalion sisältämät raaka-aineet ja reseptit soveltuvat koko perheelle. Laitehoitoihin ja ruokavalioon kannattaa yhdistää myös oikeanlainen liikunta. Voit tutustua Kehostudioon tarkemmin yrityksen Facebook-sivuilla.

Normaalihinta perustuu Kehostudion asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 5.2.2019.

DIILIÄ MYY

Kehostudio
Kalevankatu 30
00100 Helsinki
Y-tunnus: 2139662–2
www.kehostudio.fi