TARJOUS

  • 45 min klassinen- tai urheiluhieronta 23 €
  • 60 min klassinen- tai urheiluhieronta 29 €
  • 90 min klassinen- tai urheiluhieronta 39 €

Hyvää tekevä hieronta tekee konkreettisesti hyvää! Hieronta hemmottelee hieronnan hetkellä, ja kehosi tuntuu rentoutuneelta, letkeältä ja aiempaa joustavammalta lihaksiin kohdistuvan jännityksen poistumisen, ja lihaksien jumeja avaavan vaikutuksen myötä. Valitse kehosi tilaa suosiva hierontamuoto klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan väliltä, sekä itsellesi sopiva hieronnan pituus. Lue alta lisää vaihtoehdoista ja anna hieroja Maximin helpottaa lihasjumejasi!

Klassinen hieronta

Klassinen hierontamuoto on pehmytkudoksien käsittelyä lihasten kireys- ja jännitystilojen helpottamiseksi. Jo yksikin hierontakerta auttaa kipuihin, jonka lisäksi klassinen hieronta rauhoittaa myös tehokkaasti mieltä. Hierontaa hyödynnetään myös erilaisten vaivojen ennaltaehkäisyyn ja toimintakyvyn ylläpitoon. Hieronnan voimakkuus säädellään aina asiakkaan tuntemuksien mukaan.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnan tekniikka eroaa klassisesta hieronnasta otteiden ja voimakkuuden perusteella. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa. Siinä lihasta hierotaan monesta eri suunnasta pitkittäisillä ja poikittaisilla otteilla, helpottaen lihasjännitystä ja lihaksiin kohdistunutta stressiä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika hierontaan numerosta 041 711 0477 (mielellään tekstiviestitse) ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

MAXANT-HIERONTA

Maxant-Hieronta toimii B-Beautiful kauneushoitolan tiloissa Turun keskustassa, Eerikinkadulla. B-Beautiful on kauneuden- ja ihonhoidon erikoisliike, jossa asiakkaita hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoitola tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kauneudenhoitopalveluja ammattitaidolla. Hoidoissa käytetään vain laadukkaita kosmetiikan ammattisarjoja ja laajaa ammattitaitoa!

DIILIÄ MYY

Maxant-Hieronta
Eerikinkatu 37
20100 Turku
Puh. 041 711 0477
Y-tunnus: 3259614-4

Tutustu myös muihin hyvinvointitarjouksiimme