TARJOUS | Klassinen hieronta | Oulu

  • 60 min klassinen hieronta 34,90 € (arvo 47 €)
    – säästä 26 %

Klassinen hieronta on aina yksilöllinen hoitotapahtuma, johon kuuluvat alkuhaastattelut sekä -tutkimukset, joilla varmistetaan, että toteutettava hieronta on sopiva juuri kyseiselle asiakkaalle. Klassiseen hierontaan kuuluvat tapauskohtaisesti rentouttavan hieronnan ohella myös muun muassa lihaksen ja faskia-kalvon käsittelyt monipuolisin hierontaottein, erilaiset venytystekniikat sekä nivelten mobilisointi, joita kohdistetaan erityisesti asiakkaan ongelmakohtien hoitoon.

Nivelten mobilisoinnilla pyritään palauttamaan nivelen liikkuvuus mahdollisimman lähelle normaalia, jotta toimintakyky säilyisi hyvänä. Mobilisoinnin avulla voidaan parantaa nivelten aineenvaihduntaa ja liikeratoja ja siten lievittää mahdollisia kipuja. Faskia-kalvo taas ympäröi lihaksia kaikkialla kehossamme. Lihasten ja nivelten toimintaan vaikuttavaa kalvoa voidaan hieroa kuten lihaksiakin, mutta tekniikat ovat hieman erilaisia. Hieronnan yhteydessä tehtävien venytysten tarkoitus on ylläpitää lihasten normaalia lepopituutta ja aineenvaihduntaa. Itse tehtyjen, aktiivisten venytysten lisäksi, voidaan hieronnan yhteydessä tehdä esimerkiksi passiivisia venytyksiä tai MET-venytyksiä, joilla on mahdollista parantaa lihasten elastisuutta, ja näin keventää olemusta, sekä liikkuvuutta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 1 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika yrityksen onlinevarausjärjestelmän kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAISAKUUSELA

Koulutettu hieroja ja ravintovalmentaja Raisa on alan ammattilainen, joka käyttää työssään monipuolisesti eri hierontatekniikoita. Rauhallinen ote työssä ja asiakaskohtaamisissa takaa aina yksilöllisen palvelukokemuksen, jossa asiakasta ja hänen tilannettaan kuullaan. Yrittäjän vuodesta 2017 toiminut Raisa on valmistunut hierojan ammattitutkinnosta koulutetuksi hierojaksi joulukuussa 2021. Kouluttautuminen jatkuu yhä edelleen urheiluhierojan erikoisammattitutkintoon. Tuore asiantuntijuus ja kipinä jatkokouluttautumiseen on se, mikä takaa aina tuoreimmat tietotaidot anatomiasta, sekä alan uusista tuulista. Tutustu Tmi Raisakuuselaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Raisakuusela
Uusikatu 8
90100 Oulu
Puh. 040 547 1891
Y-tunnus: 2829860-3
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi hyvinvointitarjouksiin!