TARJOUS

  • 60 min klassinen tai urheiluhieronta 29 € (arvo 55 €)

Jumittaako treeni? Kolottaako selkää? Painaako stressi hartioitasi, vai kaipaatko muuten vain pientä rentoutushetkeä? Nyt voit lähteä luottavaisin mielin kehosi anatomiaa ymmärtävän, koulutetun hierojan ammattitaitoiseen hierontaan, jossa varmasti jokainen jumi aukaistaan! Diilin ostaessasi voit valita hieronnan tyypin klassisen- ja urheiluhieronnan väliltä toiveidesi ja tavoitteidesi mukaisesti suopeaan tarjoushintaan. Urheiluhieronta on erityisesti lihasta venyttävää ja muokkaavaa hierontaa, kun taas klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Kehoa kannattaa huoltaa, sillä pieni panostus hyvinvointiin on suuri sijoitus kokonaisvaltaiseen terveyteen!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain uusille asiakkaille
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Jannelle varausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

JALKATERAPEUTTI, KOULUTETTU HIEROJA JANNE TUOMINEN

Jalkaterapeutiksi korkeakouluttautunut ja SUHO:n opeissa timanttiseksi hierojaksi hioutunut hieroja Janne tarjoaa klassista-, ja urheiluhierontaa todellisella ammattitaidolla. Anatomiasi päälle ymmärtävä ja hieronnassa tietotaitojaan hyödyntävä Janne helpottaa asiakkaidensa arkea kehonhuollolla Trainer Studio Fokuksen toimitiloissa. Trainer Studio Fokus on vuonna 2019 perustettu personal trainer ja kuntosalipalveluita ylläpitävä yritys, jonka tavoitteena on erottua valtavirrasta tarjoamalla jokaiselle asiakkaalleen turvallisen ja kehittymiseen kannustavan yhteisön. Tutustu Trainer Studio Fokukseen lisää täältä!

DIILIÄ MYY

Jalkaterapeutti, Koulutettu Hieroja Janne Tuominen
Simonkalliontie 9
01350 Vantaa
Y-tunnus: 1845139-5
Yrityksen sivut

LOPPUUNMYYTY!

Kurkkaa myös muihin hyvinvointitarjouksiin!