TARJOUS | Street Canteen – Kolmen ruokalajin malesialainen menu kahdelle | -34 %

  • Kolmen ruokalajin menu kahdelle 38 € (arvo 57,80 €)

Kolmen ruokalajin menu kahdelle – nyt on kyse yhdestä niistä harvoista ravintoloista, jossa pääset nautiskelemaan autenttisista malesialaisista makuelämyksistä, ja vieläpä avuliaan sekä ystävällisen palvelun siivittämänä. Unohtumattomat makuelämykset odottavat sinua suoraan Helsingin keskustan paraatipaikoilla Stockmannia vastapäätä. Yksi fuusiokeittiön herkkuja tarjoavan ravintolan suosituimmista annoksista on Rendang Street Plate, jossa aromaattinen rendang kookoscurry tarjoillaan riisin, valkosipulipapujen, kimchin ja tom yum -bataattien kanssa. Diilin ostaessasi pääset maistamaan halutessasi myös tätä malesialaista herkkuannosta, ja tiedät mistä kaikki puhuvat!

Katso alta vielä vaihtoehtosi, ja kokoa mieleisesi menut kahdelle näistä ruokalajeista!

Alkupala

Roti canai
Pehmeä ja rapea roti leipää, kurkkua, porkkanaa & rucolaa. Tarjoillaan talon jugurtti- ja currydipin kanssa.

Spring rolls
Itse käsintehty kevätkääryleitä, täytteenä: lasinuudelia, vihanneksia ja ”wood ear” sieniä. Tarjoillaan makea chilikastikkeen kanssa.

Pääruoat

Masak merah street plate (kana/tofu)
Täyteläinen, kermainen ja hieman mausteinen tomaattikastike. Tarjoillaan riisin, valkosipulipapujen, kimchin ja perunasalaatin kanssa.

Rendang street plate (kana/tofu)
Aromaattinen rendang kookos curry. Tarjoillaaan riisin, valkosipulipapujen, kimchin ja tom yum bataattien kanssa.

Nasi Goreng Kunyit (kana/tofu/katkarapu)
Paistettua riisiä, kananmunaa, kurkumaa ja vihanneksia. Tarjoillaan katkarapusipsin ja valkosipulichilikastikkeen kanssa.

Nasi Goreng Tom Yum (kana/tofu/katkarapu)
Paistettua riisiä, kananmunaa, tom-yum mauste ja vihanneksia. Tarjoillaan katkarapusipsin ja valkosipulichilikastikkeen kanssa.

Char Kway Teow (kana/tofu/katkarapu)
Paistettua riisinuudelia, kananmunaa, talon tumma soijakastike ja vihanneksia. Tarjoillaan katkarapusipsin ja valkosipulichilikastikkeen kanssa.

Mee Goreng (kana/tofu/katkarapu)
Paistettua nuudelia, kananmunaa, talon makeasoijakastike ja vihanneksia. Tarjoillaan katkarapusipsin ja valkosipulichilikastikkeen kanssa.

Jälkiruoka

Kelapa Aiskrim
Kookosjäätelö, minttu, mango

Kuvat: Street Canteen

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2023 asti ja käytettävissä Ma – To 15 – 19.30, Pe 15 – 20.30, La 12 – 20.30, Su 13 – 19.30
  • Ei take away- tai kuljetusmahdollisuutta
  • Pöytävarausta ei tarvitse tehdä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

STREET CANTEEN

Jos haluat kokea autenttisia malesialaisia makuelämyksiä, varaa pöytä Street Canteeseen välittömästi. Näin suosittaa Street Canteenista City lehteen artikkelin kirjoittanut journalisti. Street Canteen kerää ylistäviä viiden tähden arvosteluja niin Googlessa, kuin myös erinäisten kuljetuspalvelujen sivuilla. Piilotetuksi helmeksi Helsingin keskustassa kutsuttu Street Canteen tarjoilee taivaallista ruokaa  ja ystävällistä palvelua asiakkailleen. Tutustu Street Canteeniin lisää Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Street Canteen
Mannerheimintie 3
00100 Helsinki
Puh: 040 187 5911
Y-tunnus: 3172818-4
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi ravintoladiileihin!