TARJOUS

  • Henkilö-, maasto- tai pakettiauton ilmastointihuolto 34 € (arvo jopa 120 €)

Huollata autosi ilmastointi Tuusulassa sijaitsevassa Korjaamo Autotoverissa! Ilmastointihuolto kannattaa tehdä tasaisin väliajoin, jotta ilmastointilaite toimisi tehokkaasti ja auton sisälämpötila pysyy miellyttävänä. Yleisin syy ilmastointihuollolle on rikkinäinen kompressori. Kompressorivaurion huomaa heikentyneestä ilmastoinnin tehosta – auton sisälle tuleva ilma ei ole kylmää. Kompressori puolestaan menee epäkuntoon liian vähäisestä määrästä kylmäainetta.

Huollon aikana ilmastointijärjestelmä tarkistetaan, huolletaan, testataan ja täytetään kylmäaineella. Huolto sisältää 300 g R134A-kylmäainetta ja tarvittavat öljyt. R1234yf kylmäaine on käytössä yleisesti uusien autojen ilmastoinnissa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ilmastointihuolto sisältää 300 g R134A-kylmäainetta. Ylimenevästä osuudesta veloitetaan lisämaksu 15 €/100 g

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 045 324 3235 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autokorjaamolla

KORJAAMO AUTOTOVERI

Autotoveri on autokorjaamo, jossa ammattilaiset löytävät ratkaisun autoosi vaikeimmissakin tilanteissa. Korjaamolla hoituu kaikki auton huolto- ja korjaustyöt. Korjaamon käytössä on valmistajan hyväksymiä laadukkaita osia ja työkaluja. Korjaamo Autotoverista löydät suuren valikoiman korjauspalveluita jarrupalojen vaihdosta aina vaihteiston kunnostamiseen. Tutustu Korjaamo Autotoveriin lisää yrityksen verkkosivuilla.

DIILIÄ MYY

Korjaamo Autotoveri
Sulantie 5 A
04300 Tuusula
Puh. 045 324 3235
Y-tunnus: 31421211
www.korjaamoautotoveri.com