Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 25€ arvoinen lahjakortti KORRES Lasipalatsiin vain 15€

KORRES Lasipalatsi tarjoaa nyt 25€ arvoisen lahjakortin vain 15€ hintaan! Lasipalatsin KORRES myymälän valikoimasta löydät muun muassa laadukkaat ja hellävaraiset ihonhoitotuotteet kasvoille ja vartalolle, hiustuotteita, tuoksuja, värikosmetiikkaa, apteekkituotteita, lahjapakkauksia sekä miesten ja lasten tuotteita. KORRESin myymälän kauneusneuvojat opastavat sinua henkilökohtaisesti kattavan tuotevalikoiman parissa.

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin. Tuotteet ovat tunnettuja niin kansainvälisesti kuin meillä Suomessakin. KORRESin tuotteet on valmistettu erittäin korkealaatuisista raaka-aineista ja tuotekehityksestä vastaavat alansa huippuosaajat. KORRESin tavoitteena on luoda tuotteita, jotka ovat helliä niin iholle kuin ympäristöllekin. KORRES-tuotteiden pohjana onkin usein tehokkaita ja hellävaraisia kreikkalaisia yrttejä synteettisien ainesosien sijaan.

Kuvat: KORRES

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.3.2019 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä vain KORRES Lasipalatsin myymälässä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä KORRES Lasipalatsissa

KORRES LASIPALATSI

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, jonka luonnollisiin ainesosiin perustuvat tuotteet ovat tehokkaita, innovatiivisia ja turvallisia käyttää. KORRESin lippulaivamyymälä Lasipalatsissa kauneuden asiantuntijat auttavat löytämään juuri sinun ihosi tarpeisiin parhaiten soveltuvat ihonhoitotuotteet. KORRES Lasipalatsin valikoimasta löytyy ihonhoitotuotteet niin kasvoille kuin vartalolle, sekä laaja valikoima erilaisia meikkejä. Tutustu KORRESiin myös Instagramissa ja Facebookissa.

KORRES Lasipalatsi

DIILIÄ MYY

KORRES Lasipalatsi (sisäänkäynti Simonkadun puolelta)
Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki
Puh: 09 7429 8881
Y-tunnus: 19868889
www.korres.fi