Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 20% alennuskuponki Kotipizza Munkkiniemeen 1€

Kotipizza Munkkiniemi hemmottelee asiakkaitaan tarjoamalla nyt 20% alennuskupongin kaikkiin ravintolan ruokiin! Ota ystäväsi tai vaikka koko perheesi mukaan ja tule herkuttelemaan Klassikkopizzalla, itse rakentamallasi Perfetta-pizzalla, juustoisella Lankkupizzalla, suursyömärin Monsterilla tai pizzan ja salaatin yhdistävällä Kotzonella. Alennuskuponki oikeuttaa 20% alennukseen ruokien loppusummasta. Voit nauttia Kotipizzan herkuista paikan päällä ravintolassa tai ottaa ruoat mukaasi.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.11.2018 asti ja käytettävissä ravintolan kaikkina aukioloaikoina
  • Tarjous käy vain ruokiin ja myös take away -annoksiin
  • Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

KOTIPIZZA MUNKKINIEMI

Kotipizza on kaikkien suomalaisten rakastama pizzaketju, jolla on lähes 270 ravintolaa ympäri Suomen. Tässä Pohjoismaiden suurimmassa pizzaketjussa panostetaan kohtuuhintaiseen, mutta myös perinteistä pikaruokaa tuoreempaan ja vastuullisemmin tuotettuun ruokaan. Kaikissa Kotipizzoissa tähdätään herkulliseen makunautintoon, joka rakennetaan tarkkaan valituilla, laadukkailla ja tuoreilla raaka-aineilla. Käy tutustumassa Kotipizzaan myös Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 10.30–21
La–su klo 11.30–21

DIILIÄ MYY

Kotipizza Munkkiniemi
Munkkiniemen puistotie 16
00330 Helsinki
Puh: 044 557 4992
Y-tunnus: 2938419-1
www.kotipizza.fi/munkkiniemi