TARJOUS

  • Kulmien kestopigmentointi puuteritekniikalla 119 € (arvo 195 €)

Kestopigmentointi on kulmien muotoilutekniikka, joka mahdollistaa kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat hyödyntäen tatuointimaista ihon pigmentointitekniikkaa. Tämä erityinen kestopigmentoinnissa käytettävä puuteritekniikka luo efektin, jossa kulmat näyttävät ympäri vuorokauden kulmakynällä tai luomivärillä kevyesti meikatulta. Kestopigmentoinnissa hyödynnetään häivytystekniikkaa, jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman luonnollinen ja kasvoja korostava jokaisen yksilölliset piirteet huomioiden.

Kestopigmentointi toteutetaan koneella, jolloin pigmentti asettuu epidermiksen ja dermiksen välille. Huomioithan, että kestopigmentointi on 30-40 % tummempi ensimmäisen 4-6 päivän ajan. Kestopigmentoinnin lopullinen sävy ja lopputulos ovat nähtävissä 3-4 viikon kuluessa, kun iho on täysin parantunut.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk
  • Jos sinulla on vanhaa punertava tai liilaa pigmenttiä alla, toimenpiteestä veloitetaan lisämaksu
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse joko soittamalla tai tekstarilla numerosta 040 631 9266 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

DONNA BEAUTY

Donna Beauty on vuonna 2021 perustettu Vantaan Tikkurilassa sijaitseva kauneushoitola, josta löydät monipuolisen valikoiman erilaisia hoitoja kestopigmentointien lisäksi. Hoidot tehdään aina oma ihotyyppisi huomioiden ja tarpeitasi kuunnellen, sillä tavoitteena on aina antaa jokaiselle asiakkaalle paras mahdollinen kokemus. Lähde siis hemmoteltavaksi Donna Beautyyn! Tutustu Donna Beautyn työnäytteisiin Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Donna Beauty
Kielotie 4–6 (Annabella Salon)
01300 Vantaa
Puh. 040 631 9266
Y-tunnus: 3224676-9
Yrityksen sivut

Katso myös muita Kauneus-kategorian diilejä