TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti Ravintola Tandoori Houseen 15 €

Ravintola Tandoori House on koti intialaiselle ruoalle, ja sitäkin enemmän intialaista ruokaa rakastaville. Ravintola Tandoori Housesta löydät takuuvarmasti Itä-Helsingin maittavimman intialaisen lounasbuffetin ja autenttisimmat A la carte annokset. Lounasbuffetissa pöytään kannetaan hyöryävän tuoreita naanleipiä suoraan tandooriuunista, intialaisten mausteiden tuoksuisesta keittiöstä. Pohjoismaalaiselle kansalle tutuiksi muodostuneita annoksia, kuten Butter Chickeniä ja Tikka Masalaa alustaa joka kerta vedet kielelle herauttavat, intialaisella säväyksellä maustetut keitot, jotka ovat ainutta laatuaan.

Tandoori Housen mehevät kastikkeet sekä mureat lihat, sisältä pehmeät ja ulkoa juuri sopivan rapeat naan leivät, sekä tuoreet ja monipuoliset sivusalaatit kera raidan takaavat sekä täyden vatsan, että tyytyväisen mielen, niin lounasbuffetissa, kuin myös A la carte annoksina nautittuna. Maukasta ruokaa valmistavaa Tandoori Housea kannattaa kokeilla tämän lahjakortin voimin – monet nimittäin vielä palaavat Tandoori Houseen, ja sitäkin useammasta tulee kanta-asiakas ruoan viedessä kielen mennessään.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä
  • Lahjakortti käytettävissä kaikkiin tuotteisiin
  • Lahjakorttia käytettäessä minimiostoraja 25 €
  • Voit syödä ravintolassa tai ottaa mukaan

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

RAVINTOLA TANDOORI HOUSE

Tuoretta ja herkullista – nauti autenttisesta intialaisesta ruoasta Tandoori Housessa! Vaatimattomasta Herttoniemen teollisuusalueen sijainnista ei pidä mennä lankaan, sillä tämä intialainen ravintola on todellinen piilotettu helmi! Monipuolinen valikoima intialaista ruokaa suoraan tandooriuunista tai maukkaine kastikkeineen tarjoiltuna yhdessä höyryävän voilla maustetun naan leivän ja tuoreen basmatiriisin kera on vakuuttanut asiakkaat Tandoori Housen taatusta laadusta. Ystävällistä palvelua tarjoavan ja erinomaisia arvioita osakseen saaneen Tandoori Housen löydät myös Facebookista!

DIILIÄ MYY

Ravintola Tandoori House
Mekaanikonkatu 5, 2 krs
00880 Helsinki
Y-tunnus: 0949050-1
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin alueesi herkullisiin diileihin!