Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min klassinen tai urheiluhieronta 29€ (arvo 52€)

Lauttasaaren Ladyn koulutetut hierojat Pinja ja Annika tarjoavat nyt tunnin klassisen hieronnan tai urheiluhieronnan. Hieronta rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää kipua ja rentouttaa mieltä. Urheiluhieronta sopii erityisesti lihashuoltoon edesauttaen palautumista ja ennaltaehkäisten rasitusvammoja. Urheiluhieronnalla voidaan lievittää tehokkaasti myös työperäistä lihasrasitusta. Klassisessa hieronnassa ja urheiluhieronnassa käytetään erilaisia otteita, mutta molempien tavoitteena on rentouttaa lihasjännitystä ja tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.4.2019 asti
  • Vain naisille
  • Hierojat paikalla pääosin ma-pe (keskimäärin joka toinen viikko myös viikonloppuna)
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 020 718 1350 tai Lauttasaaren Ladyn onlinevarausjärjestelmästä kohdasta ”Hieronta Offerilla”.  Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hierojalle

LAUTTASAAREN LADY

Lady on Lauttasaaressa sijaitseva naisten oma hyvänolon liikuntakeskus. Lady on juuri upea ja monipuolinen keskus naisille, palvelumme ovat suunniteltu naisten tarpeet huomioiden. Keskuksessamme on valoisa ryhmäliikuntasali, kuntosali, tunnelmallinen hot-joogastudio, spinning-sali ja tarjolla on myös hierontaa sekä rentoutumista. Koe raikkaat ja viihtyisät tilat sekä lämmin tunnelma.

Annika on valmistunut hierojaksi 2015 ja tehnyt hierojan työtä siitä lähtien. Töiden ohessa Annika opiskelee ortopedista osteopatiaa ja muita alaan liittyviä lisäkoulutuksia mm. trigger-, fascia- ja purentalihas-käsittelyistä sekä dryneedlingistä.

Pinja on koulutettu hieroja ja toiminut hieroja-yrittäjänä vuodesta 2014. Pinja opiskelee töiden ohessa fysioterapeutiksi ja on käynyt lisäkoulutuksia mm. trigger- ja fasciakäsittelyistä.


 Annika                                                     Pinja

DIILIÄ MYY

Lauttasaaren Lady
Vattuniemenkuja 5
00210 Helsinki
Puh: 020 718 1350
Y-tunnus: 2791354-7
www.lauttasaarenlady.fi