Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 3 × ECO Daily -koiranruokapakkaus 5-25 kg koiralle 34,90€ (arvo 74,70€)
  – säästä 53%
 • 3 × Prot Energy -koiranruokapakkaus 3-60 kg koiralle 39,90€ (arvo 89,70€)
  – säästä 56%
 • 3 × Cat’s Daily Lunch -kissanruokapakkaus 2-10 kg kissoille 34,90€ (arvo 89,70€)
  – säästä 61%

Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Finland Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Saat nyt 3 ruokapakkausta koirallesi tai kissallesi yhden hinnalla ja samalla helpon, nopean ja terveellisen vaihtoehdon rakkaalle lemmikillesi. Lemmikkiruokatukun tuotteet maistuvat jo tuhansille lemmikkieläimille!

ECO Daily – päivittäinen täysravinto koirallesi (proteiini 18%, rasva 8%) 

ECO Daily on valmistettu ravintorikkaista ja puhtaista raaka-aineista. Tuote sisältää paljon proteiinia ja rasvapitoisuus on juuri sopiva. Tuote on vatsaystävällinen ja se sopii kaikille koiraroduille. ECO Daily sopii erinomaisesti myös raaka-ruokinnan rinnalle. Tuote on luun muotoinen ja soveltuu parhaiten 5 kg painoisille ja sitä suuremmille koirille. Luussa on hyvä suuntuntuma. Pakkauskoko on 4 kg. Lue lisää tuotteesta tästä.

Prot Energy Premium – perinteinen energiapitoinen täysruoka koirallesi (proteiini 30%, rasva 20%) 

Prot Energy on valmistettu omana tuotantoeränä erinomaisista raaka-aineista. Proteiini- ja rasvapitoisuus sekä vitamiinipitoisuus on suunniteltu riittäväksi niin runsaasti energiaa kuluttaville koirille, kuin myös kasvuiässä oleville Junioreille. Prot Energy Premium sisältää runsaasti prebiootteja, joiden on todettu edistävän suoliston toimintaa. Tuote sisältää Omega-öljyjä, jotka edistävät lemmikkisi terveyttä. Prot Energy Premium on todella maistuva ja ravitseva ja sopii myös raakaruokinnan rinnalle. Prot Energy Premium ei sisällä vehnää, soijaöljyä tai lisättyä sokeria. Soveltuu yli 6 kg painoisille ja sitä suuremmille koirille. Pakkauskoko on 4 kg. Lue lisää tuotteesta tästä.

Cat´s Daily Lunch – aikuisen kissan täysravinto (proteiini 23%, rasva 9%) 

Cat`s Daily Lunch on kissan päivittäinen proteiinipitoinen ruoka. Proteiinipitoisuus on runsas mutta rasvapitoisuus on kohtuullinen. Myös vähemmän liikkuva kotilemmikkisi saa Daily Lunchista päivittäin tarvitsemansa vitamiinit, hivenaineet, mineraalit sekä öljyt. Cat`s Daily Lunch on maistuva ja ravitseva ja se soveltuu hyvin kaikille kissaroduille. Sopii myös erinomaisesti märkä- ja kotiruoan rinnalle. Cat`s Daily Lunch ei sisällä vehnää, soijaöljyä tai lisättyä sokeria. Pakkauskoko on 4 kg. Lue lisää tuotteesta tästä.

TOIMITUSEHDOT

 • Toimitusaika 14 päivää
 • Ilmainen toimitus
 • Syötäthän puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä, sillä kuriiri soittaa asiakkaalle aina ennen toimitusta
 • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Muista lisätä toimitusosoite ja puhelinnumerosi maksusivulla, jotta toimitus onnistuu
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi
 • Tuote toimitetaan antamasi toimitusosoitteen perusteella lähimpään Postiin / Matkahuollon palvelupisteeseen tai suoraan kotiin tarjouksessa mainitun toimitusajan puitteissa

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

 • Kampanjatuotteella ei ole palautusoikeutta

LEMMIKKIRUOKATUKKU FINLAND OY

Pro Pet Foods – Lemmikkiruokatukku Finland Oy on täyden palvelun lemmikkiruokapalvelu. Lemmikkiruokatukku tarjoaa maukkaita ja terveellisiä lemmikkiruokia kissoille ja koirille. Tuotteet on suunniteltu yhdessä kasvattajien ja lemmikkieläinten omistajien kanssa ja tukku on rakennettu palvelemaan kaikkia! Pienistä lemmikeistä suurempiin karvakamuihin. Löydät yrityksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Lemmikkiruokatukku Finland Oy
Y-tunnus: 3002391-6
www.lemmikkiruokatukku.fi