TARJOUS

 • Tekstiili-, höyry- tai painepesurin vuokraus kolmeksi vuorokaudeksi 19 € (arvo 40 €)

Miksi ostaa kallista tekstiili-, höyry- tai painepesuria, kun sen voi vuokrata helposti ja edullisesti! Liizi tarjoaa nyt pesurin kolmeksi vuorokaudeksi käyttöösi vain 19 € hinnalla. Kolmesta eri vaihtoehdosta löydät sopivan pesurin juuri sinun tarpeisiisi – oli kyse sitten huonekalujen puhdistamisesta tai terassin siivouksesta! Tutustu alta Kärcherin eri pesurivaihtoehtoihin.

Valittavana olevat mallit

Kärcher Tekstiilipesuri SE 6.100

Kärcher-tekstiilipesuri syväpuhdistaa matot ja huonekalutekstiilit nopeasti ja helposti kaikkialla kodissa. Pesurilla puhdistat myös auton penkit ja tekstiilit. Kärcherin tekstiilipesuri on suosittu tuote kodin tekstiilipintojen puhdistukseen!

Höyrypesuri Kärcher SC 5

Kärcher SC 5 on Kärcherin höyrypuhdistinmalliston tehokkain höyrypuhdistin 4,2 barin höyrypaineella. Kärcher SC 5 on tehokäyttäjän höyrypesuri kodin suuriinkiin siivouksiin. SC 5 höyrypuhdistin myös lämpenee nopeasti (3 min), joten se on helppo ottaa käyttöön.

Pieni ja näppärä painepesuri pintojen puhdistukseen. Mukaan tulee myös terassipesuri, jolla puhdistaa laajempia vaakatasoisia pintoja. Näppärä puhdistaja, kokeile ja ihastu puhtaaseen pesutulokseen!

Kärcher Tekstiilipesuri SE 6.100

Höyrypesuri Kärcher SC 5

Kärcher K3 Painepesuri

EHDOT

 • Lahjakortti voimassa 21.12.2021 asti
 • Ei toimitusmahdollisuutta
 • Tarjoukseen kuuluvat seuraavat mallit: Kärcher Tekstiilipesuri SE 6.100, Höyrypesuri Kärcher SC 5 ja Kärcher K3 Painepesuri
 • Varaus tulee tehdä etukäteen
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa tekstiilipesuri täältä, höyrypesuri täältä tai painepesuri täältä. Valitse varausvaiheessa ”maksu paikan päällä”
 • Nouda pesuri sovittuna ajankohtana Liizin toimipisteestä osoitteesta Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä noudon yhteydessä

LIIZI

Liizi on vuokrauspalvelu verkossa. Yrityksen tavoitteena on muokata vallitsevaa kulutuskulttuuria ja tarjota vaihtoehto tavaroiden omistamiselle ja turhalle tuotannolle. Liizi pitää tärkeänä yhteistä ympäristöämme ja haluaa omalta osaltaan tehdä ekologisesta elämäntavasta helpompaa. Liizi helpottaa elämääsi tarjoamalla käyttöösi laadukkaita tuotteita juuri silloin kun niitä tarvitset – ekologisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Vuokraamalla säästät rahaa, säilytystilaa ja ympäristöä! Jokainen vuokrattava tuote on hyväkuntoinen ja miellyttävä käyttää. Kaikki tuotteet puhdistetaan ja tarkistetaan huolellisesti ennen niiden vuokrausta. Tutustu Liiziin lisää yrityksen Facebookissa.

DIILIÄ MYYLiizi

Liizi
Insinöörinkatu 2
00880 Helsinki
Y-tunnus: 3156052-9
www.liizi.fi