TARJOUS LipoLaser 1-2 kerran hoito | Helsinki, Töölö

 • Lipolaser 1 hoitokertaa 53 € (arvo 65 €)
  – Säästä 18 %
 • Lipolaser 2 hoitokertaa 99 € (arvo 130 €)
  – Säästä 24 %

Kokeile tämän hetken suosituinta kehonmuokkaushoitoa 53 € tutustumishintaan! Kiristävätkö housut? Ei hätää! Vastaus on lipolaser! Nyt on aika hoitaa itsesi kuntoon. Varaa aika HETI. Nopea, kivuton, turvallinen – lipolaser!

Mikä on lipolaser? Yksi modernin kosmetologian uusista menetelmistä. Sen avulla kiinteydyt ilman kirurgin veistä ja täysin kivuttomasti. Lihomme, kun kehomme varastoi nauttimastamme ravinnosta saatua energiaa, jota emme kuluta. Aivot säätelevät, milloin tätä käytetään aineenvaihdunnan kautta energiaksi. Lipolaser säteilee matalataajuista laserenergiaa ja käynnistää rasvasoluissa luonnollisen reaktion pilkkoen triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi sekä vedeksi, vapauttaen ne solukalvon läpi aineenvaihduntaamme. Lipolaser ei vaikuta rasvasolun ympärillä oleviin rakenteisiin kuten ihoon, verisuoniin tai ääreishermoihin. Hoito suoritetaan lipolaser-laitteella suoraan kehon ongelma kohdille. Laite säteilee kylmäspektristä valoa, jonka aallonpituus on 650 tai 940 nm. Siksi toimenpidettä kutsutaan myös kylmälaser-lipolyysiksi. Tämä ei tarkoita alhaisten lämpötilojen käyttämistä. Potilas ei koe kylmää tai muita epämiellyttäviä tuntemuksia lipolyysin aikana vaan toimenpide on varsin miellyttävä. Toimenpiteen jälkeen et tarvitse toipumisaikaa ja voit välittömästi palata normaaliin päivärytmiisi. Hoidon jälkeen tehty reipas liikunta tehostaa hoitoa. Nestettä olisi hyvä nauttia tavallista runsaammin. Lipolaser on täysin turvallinen ja nopeita tuloksia tarjoava hoitomuoto. Paras tulos saavutetaan hoito sarjalla 1-2 krt viikossa, 8-10 krt.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 48 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa
 • Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
 • Varaa aika numerosta 0442449734 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ROYAL AESTHETIC CLINIC

Royal Aesthetic Clinic on Helsingin Töölössä sijaitseva kauneusklinikka, jonka valikoimaan kuuluvat esimerkiksi erilaiset täyteainehoidot, mesolangat, kasvohoidot, pigmentoinnit sekä ripsi-ja kulmapalvelut. Ammattitaitoinen henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja yhdessä löydätte varmasti toiveidesi mukaisen palvelun. Rauhalliset ja kauneushoitolaa varten remontoidut tilat kutsuvat sinut rentoutumaan ja innostumaan ihosi hoitamisesta. Tervetuloa pieneen hemmotteluun!

DIILIÄ MYY

Royal Aesthetic Clinic
Mannerheimintie 35B
00250 Helsinki
Puh:0442449734
Y-tunnus: 3218533-7
Yrityksen sivut

Katso myös muita kauneusdiilejä