TARJOUS

 • LipoLaser-hoito 69 € (arvo 150 €)
  – säästä 54 %
 • Lipolaser-Hoito ja Normatec Lymfabootsithoito 85 € (arvo 190 €)
  –säästä 55 %

Veitsetön vaihtoehto rasvaimulle! LipoLaser-hoito poistaa pysyvästi kehon rasvaa sekä selluliittia. Menetelmä onkin saavuttanut huikean suosion etenkin sen tehokkuuden, turvallisuuden ja kivuttomuuden ansiosta. Toimenpiteen avulla voidaan muokata asiakkaan siluettia toivotun mukaiseksi kohdistamalla käsiteltävään vartalon alueeseen matalataajuista laseria, jonka avulla rasvasoluissa syntyy kemiallinen reaktio. Tämän seurauksena solu hajoaa muun muassa vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, jonka jälkeen ne poistuvat kehosta luonnonmukaisesti aineenvaihdunnan kautta. LipoLaserin tulokset ovat nähtävissä heti jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoidon kesto on kokonaisuudessaan 60 minuuttia.

Lymfabootsit eli lymfasukat poistavat kehosta ylimääräisiä nesteitä ja kuona-aineita. Hoidon jälkeen olo on ihanan kevyt ja turvotus on poissa. Lymfaboots-hoito on kivuton ja turvallinen hierontamuoto, joka rentouttaa ja parantaa oloa. Hoito helpottaa lihaskipuja, -väsymystä ja -jäykkyyttä, parantaa verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Clinic Mairin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA CLINIC MAIRI

Clinic Mairi hoitaa kauneutesi ja hyvinvointisi päästä jalkoihin Helsingin Punavuoressa. Hoitolan valikoimasta löytyvät muun muassa kasvohoidot, erikoiskasvohoidot, mikroneulaukset, vartalohoidot, laitehoidot, vyöhyketerapeuttiset jalkahieronnat, kuumakivihieronnat ja sokeroinnit. Tarjolla on myös urheiluhierontaa, intialaista päähierontaa sekä kasvojen lymfahierontaa. Löydät Clinic Mairin myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Clinic Mairi
Punavuorenkatu 4
00120 Helsinki
Y-tunnus: 2819535-6
Yrityksen sivut
Katso myös muut Helsingin Kauneus-kategorian diilit