TARJOUS

 • Lippu yhdelle vesipuistoon 8 € (arvo 13 €)
  – säästä 38 %
 • Liput kahdelle vesipuistoon 15 € (arvo 26 €)
  – säästä 42 %
 • Perhelippu vesipuistoon 26 € (arvo 44 €)
  – säästä 41 %

Mikään Rastilassa ei ole enää samaa, kun vesipuisto valtaa Rastilan uimarannan! Virittäydy kesäiseen fiilikseen ystävien tai perheen kanssa, sillä veden päällä kelluva ninjailurata on parasta ison porukan voimin. Lappis Vesipuistossa on monipuolisesti tekemistä, kuten liukumäkiä, tasapainoesteitä ja jännittävää kiipeilyä veden yllä. Kaikki tämä tapahtuu turvallisesti kelluntaliivit päälle puettuina, jonka lisäksi kesäisiä touhuja ja polsikintoja seuraa koulutetut uimavalvojat. Parasta vesipuistossa onkin se, että hauskanpidon lisäksi tämä kesäpuuha tarjoaa todella monipuolista liikuntaa!

Kaikki pääsyliput ovat voimassa 60 min ja liput sisältävät kelluntaliivit. Perhelippu sisältää pääsyn vesipuistoon neljälle henkilölle, joista 1–2 on oltava aikuisia.

Katso video Oulun Lappis Vesipuistosta ja virittäydy vesileikkeihin! Tutustu myös etukäteen turvallisuusohjeisiin.

Kuvat: Lappis Vesipuistot

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 6.8.2022 asti
 • Pääsyliput ovat voimassa 60 min
 • Perhelippu on 4 henkilölle, joista 1–2 oltava aikuisia
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä vesipuistossa

LAPPIS VESIPUISTOT

Lappis Vesipuistot on uusi ja hauska tapa nauttia kesäpäivästä veden äärellä! Puistoissa yhdistyy vesillä olon riemu ja telkkarista tuttu ninjaratamainen toiminnallisuus. Lappis on Suomen johtava toimija vesillä järjestettävien aktiviteettien parissa. Yritys valmistaa ja operoi kelluvia ninajaratamaisia vesipuistoja ympäri Suomen, tehden lukuisista vesistöistämme nauttimisen entistä hauskempaa ja toiminnallisempaa. Lappis Vesipuistot sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Rukalla. Rastilan Lappis Vesipuisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Rastilan uimarannalla 5 minuutin kävelymatkan päässä Rastilan metroasemalta.

Tutustu yritykseen myös Facebookissa ja Instagramissa!

DIILIÄ MYY

Lappis Vesipuistot
Rastilan Uimaranta, Vuoraitti
00980 Helsinki
Y-tunnus: 3181288-8
Yrityksen sivut

Vailla muuta hauskaa puuhaa? Katso muut tekemisdiilit täältä!